Kriegersvej 15, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Spændende byhus centralt i Aarhus –  med egen lukket have og unik historik

Boligtype Rækkehus

Boligareal 110 m²

Grundareal 143 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 1880

Adresse

Kriegersvej 15, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3069
  • Boligareal 110 m²
  • Grundareal 143 m²
  • Etager 2

Spændende byhus centralt i Aarhus – med egen lukket have og unik historik

Aarhus Mæglerne kan nu stolt byde velkommen på Kriegersvej 15. Et unikt byhus med en central beliggenhed midt i indre Aarhus, hvor I har alt, hvad byen tilbyder af cafeer, restauranter grønne parker, institutioner, skoler, biograf, AROS og andre kulturelle seværdigheder, i gå- og cykelafstand fra ejendommen.

Fra I ankommer til ejendommen vil I opleve at dette byhus fra 1890’erne emmer af historie og flotte originale detaljer. I træder ind i en lys entré, hvor der på den ene side er et stort og funktionelt køkken i et tidsløst design. Rummeligheden er god og det er muligt at indrette sig med spiseplads, hvilket gør rummet til et naturligt samlingssted for familien. Endvidere finder I på stueplanet et godt værelse og en flot havestue, der har et vælg af muligheder eksempelvis orangeri, spisestue mfl.

1.salen rummer et stort værelse, der delvist er delt i to samt et badeværelse med bruseniche. Tager I turen op til byhusets 2.sal finder I to gode værelser, der begge har altan, hvor der er et flot kig ud mod byen og boligens grønne have.

Den spændende planløsning viser tydeligt, at boligen har fungeret som tidligere Frichs togfabrik arbejderbolig for tre børnefamilier, dengang der var lokum og vaskehus i gården. Planløsningen giver et væld af muligheder for indretningen, hvad enten man drømmer om at have kollektiv, børneværelser, hjemmekontor, studio eller lign.

Den frodige Have er et kapitel for sig, her finder I en kroget gangsti, et fællescykelsskur og et atelier som tilhører kriegersvej 15. De perfekte rammer for jer, der ønsker at trække jer tilbage og nyde solen og en afslappende stund midt i centrum.

Som et kuriosum, har ejerne valgt at omdanne havens store fællestræ, til en installation med et miniature kolonihavehus i toppen..

Kommunalpolitikerne taler i øjeblikket om muligheden for at overdække banegraven med stier, veje, boliger og grønne arealer. Man har i den forbindelse bedt beboerne byde ind med ideer.

Alt i alt er dette hyggelige byhuset unikt og I har nu muligheden for at få fingrene i den. En historisk bygning, hvor det er muligt at sætte jeres eget præg på, hvad enten I en familie, et par eller flere, der drømmer om at bo under samme tag.

Har boligen vakt din interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os hos Aarhus Mæglerne til at byde dig velkommen!


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 171 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere