Toftevej 42B, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Moderne rækkehus blot 250 meter fra indkøb og skole i Hørning

Boligtype Rækkehus

Boligareal 102 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1991

Adresse

Toftevej 42B, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3081
  • Boligareal 102 m²
  • Etager 1

Moderne rækkehus blot 250 meter fra indkøb og skole i Hørning

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, hvor I kan nyde godt af en central placering tæt ved både skole, indkøb og transport? Så fortjener dette rækkehus i Hørning bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Toftevej 42B i Hørning for jer.

På en rolig vej i det centrale Hørning, finder I dette rækkehus. Rækkehuset blev opført i 1991, men har løbende gennemgået renoveringer, så det i dag fremstår med et lyst og moderne udtryk. Boligen har en god udnyttelse af sine 102 kvm, hvor et stort køkkenalrum og stue danner centrum. Huset byder bl.a. på en entré med bryggers, tre værelser, køkkenalrum, stue og et badeværelse.

Køkkenet er nyere med sorte skabselementer, som står i en flot kontrast til det lyse flisegulv. Her inviterer de afrundede vinduer lyset ind og giver et grønt udsyn under aftensmaden. I køkkenet har I god skabs- og bordplads, der giver plads til armbevægelser under hverdagens madtrylleri. I har samtidig plads til spisebordet, hvor måltiderne kan nydes. Der er åben indgang til stuen fra køkkenalrummet. Stuen er boligens hjerterum, hvor I passende arrangere sofasættet og samles til filmhygge efter en lang dag.

Fra køkkenalrummet har I dør ud til den store, stenbelagte terrasse. Terrassen er sydvendt, og I har derfor rig mulighed for at nyde solens stråler i løbet af dagen eller tænde op i grillen. I forlængelse af terrassen finder I den aflukkede have, hvor der trygt kan leges og spilles.

Badeværelsets stil er i tråd med køkkenet med sorte skabselementer og lyst flisegulv. Badeværelset er med separat bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme til de kolde vintermorgener. Boligens tre værelser er alle godt udformet, mens de er med trægulv og har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Endvidere byder boligen på et fint bryggers med vaskesøjle ved entréen. I finder også to skure, hvor I passende kan opbevare haveredskaber og cykler.

Hørning er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sportstilbud for både børn og voksne. På vejen bor der flere børnefamilier, og med boligens centrale placering kan I nyde en hverdag, hvor børnene trygt kan gå i skole og til idræt, mens I er tæt ved indkøbsmuligheder og naturrige omgivelser. Højboskolen ligger fx blot 200 meter fra hjemmet, ligesom både SuperBrugsen og Netto ligger i kort gåafstand. Hørning byder samtidig på gode transportmuligheder til bl.a. Aarhus C, hvortil der er mange bus og togforbindelser i gåafstand fra boligens placering.

Dette rækkehus er både for den enlige, parret og børnefamilien, der ønsker en rolig hverdag i en indflytningsklar bolig tæt ved både indkøb, skole og transport. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Toftevej 42B i Hørning for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 148 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere