Obstrupengen 12, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Indflytningsklar funkisvilla til den store børnefamilie i attraktive Mårslet

Boligtype Villa

Boligareal 170 m²

Grundareal 733 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Obstrupengen 12, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3091
  • Boligareal 170 m²
  • Grundareal 733 m²
  • Etager 1

Indflytningsklar funkisvilla til den store børnefamilie i attraktive Mårslet

Nu har I muligheden for at slå rødder i denne flotte funkisvilla, hvor der er plads til hele familien. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise jer Obstrupengen 12 i Mårslet for jer.

Her får I en kvalitetsvilla, hvor der ikke er sparet på designdetaljerne og med en fantastisk beliggenhed i Mårslet. Nærområdet er roligt og venligt og består primært af børnefamilier, og på villavejen er der vejbump, der gør trafikken sikker at bevæge sig rundt i for hele familien. Der er mange fælles aktiviteter for hele familien på fællesarealerne, hvor der leges, grilles og hygges alle sæsoner igennem. De omkringliggende legepladser er gode og velbesøgte og hvert år afholdes der vejfest. Letbanen, der tager jer til Aarhus Centrum på 20 min., findes i kort afstand af ejendommen og i Tranbjerg er der adskillige indkøbsmuligheder i Center Syd samt skole, daginstitutioner, bibliotek samt idrætsforening.

I ankommer i en flot og lys entré, der fordeler to gode værelser, et badeværelse og åbner op til villaens hjerterum, der er det store køkken/alrum. Her samles familien naturligt og ligger op til mange hyggelige stunder og dejligt samvær. Jeres gastronomiske kunnen kan I teste i det stilrene HTH køkken. En flot designdetalje er de to ovenlys vinduer over spisebordet, der er med til at give et flot lys og en hyggelig stemning over måltiderne. Tager I turen videre rundt finder I 3 gode værelser, et funktionelt bryggers i forbindelse med køkkenet, et flot badeværelse med bruseniche og en stor stue. Lysindfaldet er godt i alle rummene, men særligt i stuen via de store vinduespartier, der inviterer naturen indenfor. Over alt i boligen er der gulvvarme og stilen er gennemført med ens materialevalg på badværelserne og i køkken/alrummet.

Haven er børnevenlig og nem at vedligeholde med fliser, der omkranser villaen og en dejlig solrig terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes. Der er sat læhegn op omkring terrasse, der gør haven mere ugeneret. Endvidere hører der til boligen en åben carport med indbygget spot og et rummeligt skur til barnevogn, cykler eller redskaber.

Boligen er for jer, der ønsker at bo tæt på Aarhus Centrum, men som drømmer om et børnevenligt område for hele familien, hvor en flot og moderne bolig kan være hjem i mange år.

Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os meget til at fremvise jer Obstrupengen 12 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 74 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere