Skeltoften 43, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 189 m²

Grundareal 1114 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969/1989

Adresse

Skeltoften 43, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.027 kr.
  • Sagsnummer 3098
  • Boligareal 189 m²
  • Grundareal 1.114 m²
  • Etager 1

I et hyggeligt villakvarter i det centrale Beder, udbydes nu denne velholdte familievilla. Her har I plads til hele familien, mens I har kort til alle hverdagens gøremål. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Skeltoften 43 for jer.

Boligen blev opført i 1969 og byder på hele 189 kvm. Siden sin opførelse er der lavet en tilbygning, der tilføjede to store værelser samt et ekstra badeværelse til boligen, mens husets vinduer blev skiftet i 2005.

Køkkenet er et velholdt samtalekøkken med lysegrå elementer, træbordplade, granitbordplade, og der er god skabs- og bordplads, der indbyder til nærvær under hverdagens madtrylleri. I køkkenalrummet har I plads til spisebordssættet, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. En bred skydedør skaber åben forbindelse mellem køkkenalrummet og stuen. Stuen inviterer lys og liv ind gennem sine store glas- og dørpartier, der skaber en afslappende stemning og lyst til at slappe af efter en lang dag. Fra stuen har I udgang til den ene af boligens to sydvestvendte terrasser, hvor I kan nyde solen og tænde op under grillen. Terrassen ligger lige ud til den velholdte have, der prydes af træer, bede og buske, mens den store plæne indbyder til boldspil og leg. Ved siden af haven har de nuværende ejere etableret en skøn urtehave, hvor I også finder et drivhus.

Boligen byder på tre gode værelser, der alle har et naturligt lysindfald fra sine vinduer, mens de har gode indretningsmuligheder. Værelserne er placeret således, at der er mulighed for at skabe en børneafdeling og en voksenafdeling med tilhørende badeværelse. Husets to badeværelser er begge med separat bruseniche, mens håndvaskene er placeret i et fint skabsarrangement.

Endvidere finder I også et rummeligt bryggers, hvor I har god opbevaringsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Boligen har også en carport med et værksted i forlængelse.

Beder er en dejlig by og bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sportstilbud til både børn og voksne. Med boligens centrale placering kan I nyde en hverdag, hvor I har kort til dagsinstitutioner, skole, natur og indkøb. I har fx 8 minutters gåafstand til Beder Skole og indkøbsmuligheder som SuperBrugsen og Netto. I har samtidig gåafstand til skov og legeplads. Beder byder også på gode transportmuligheder i form af busforbindelser og det lokale letbanestop. Hvis I tager bilen, så kan I være i Aarhus C på 15 minutter.

Denne bolig er for jer, der ønsker en indflytningsklar bolig, som giver jer plads til hele familien, mens I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Skeltoften 43 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere