Voldbjergvej 5, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 208 m²

Grundareal 1154 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke B

Opført/Ombygget 1951/2010

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Voldbjergvej 5, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.798.000 kr.
  • Udbetaling 240.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.395 kr.
  • Sagsnummer 3106
  • Boligareal 208 m²
  • Grundareal 1.154 m²
  • Garageareal 26 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Stor familievilla i attraktive Risskov

Drømmer I om en ejendom i smukke Risskov, med gåafstand til vandet samt cykelafstand til Aarhus C, så er det nu, I skal slå til. Fra boligen er der kort afstand til skoler, daginstitutioner, indkøb og idrætshaller.
 
Huset har en gennemtænkt planløsning. Den er lavet således, at stueetagen byder på en entré, et stort bryggers, to badeværelser, et køkken og en spisestue med to store stuer på hver sin side af spisestuen. Dette giver rigeligt med plads til hverdagens gøremål for hele familien. Den ene stue tilbyder direkte udgang til haven, hvor man træder ud på en lækker terrasse.
 
På 1. sal har vi fire store værelser, alle med separate indgange og 3 af dem med dertilhørende hems, hvilket giver mulighed for privatliv til børn såvel som voksne.
 
Husets samlingspunkt er de to stuer og spisestuen. Her er store vinduespartier, som giver et lækkert lysindfald til de gode samtaler omkring spisebordet. I store dele af stueetagen og hele 1. salen er der installeret gulvvarme. Generelt set er der øje for detaljerne, hvilket blandt andet er understreget i form af at alle trægulve er af de moderne og slidstærke bambusplanker. 
 
Terrassen er perfekt til de gode sommeraftener med familie og venner. Her er god plads til børnene, som kan boltre sig i de grønne arealer med leg, boldspil og svævebane, samtidig med at de voksne kan nyde aftensolen på den sydvendte terrasse medet glas vin.
 
Ejendommen byder yderligere på en garage, en carport og et 30 kvm stort skur klædt herregårdstegl og klinkebrædder af sibirisk lærk.
 
Lyder dette som en ejendom for jer, så kontakt byens ejendomsmægler, Aarhus Mæglerne, for en fremvisning. Vi glæder os til at høre fra jer.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 1.998.000 kr.

Boligareal 111 m²

Type Villa

Kontantpris 2.298.000 kr.

Boligareal 104 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 169 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 149 m²

Type Villa

Kontantpris 3.998.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 2.698.000 kr.

Boligareal 80 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere