Sjællandsgade 36, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Unik mulighed - byhus med 2 separate lejligheder

Boligtype Villa

Boligareal 159 m²

Grundareal 128 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1875/1978

Adresse

Sjællandsgade 36, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3113
  • Boligareal 159 m²
  • Grundareal 128 m²
  • Etager 3

Unik mulighed - byhus med 2 separate lejligheder

Har du drømmen om at bo 2 familier eller 2 generationer sammen – så skal du købe Sjællandsgade 36.

Stuelejligheden er på 56m2 og 1. + 2. salen er 103 m2. Der er køkken og bad i begge lejligheder, så det er en oplagt mulighed at benytte boligerne som særskilte enheder.

Hvis du har behov for rigtig god plads, og har lyst til at bruge begge enheder, så er det også en mulighed, da ejendommen har en god fordeling af værelser, bad og køkkener.

Gårdhaven er rigtig lækker, hvor der er terrasser i forskellige niveauer. Der er stenbelagt miljø lige udenfor døren, og en hævet træterrasse bagerst i haven. I baghaven er der en aflåst låge, som fører om til en baggård i Hjelmensgade, så det er nemt at gå ind med cykler eller barnevogn.

Ejendommen har gennemgået en stor renovering i de senere år, hvor bl.a. tag, vinduer og facade er blevet skiftet og renoveret.

I stueplan er der en 2 værelses lejlighed med store rum. Køkken alrummet ligger med kig ud til gården, og værelset ligger mod gaden. Der er et kæmpe badeværelse med rigtig god plads. Hele stueplan er super hyggelig og stemningen fra Ø-gaderne præger hele oplevelsen.

I opgangen er der plads til sko og overtøj, og denne er smukt renoveret med synlige gamle sten på væggene, og flot belægning på gulvet.

1.salen fordeler sig ud fra en entré og en mellemgang, hvor der er etableret en masse skabe. Med det samme kan du gå ind i badeværelset, som er stort og hvor der er separat bruseniche og installeret vaskesøjle. Tilbage til entréen, kan du komme videre ind i lejligheden og kommer ind til det lækreste nyere renoverede køkken alrum. Her er installeret et topmoderne køkken med træfronter, emhætte op i loftet og bare en rigtig lækker stil. Der er lagt nyere trægulve og stemningen er i top.

Videre op til 2. salen, er der en perfekt indretning for en familie. Her er der 3 brugbare værelser, hvor der er lavet indbyggede senge, og det er indrettet således hver eneste cm2 er perfekt udnyttet. Fra det ene af værelserne er der udgang til en altan, hvor kigget op ad Sjællandsgade og solen kan nydes. I gangarealet er der også etableret hyggekrog / lektieplads, samt der er en trappe op til en hems, hvor de nuværende ejere har sengeplads.

Beliggenheden er helt suveræn. Du kommer til at bo i en af byens hyggeligste og mest stemningsfulde områder. Fra huset kan du kigge ud over byens tage og mærke Aarhus´ gamle charme og sjæl.

Dette er en helt unik mulighed for mange forskellige køber typer. Det kan være du har drømmen om at flytte fra forstaden og ind til centrum, men børnene er ikke helt store nok til at flyve fra reden endnu – her kan reden blive en fraflytningslejlighed i stueplan – og så bliver børnene måske hængende i flere år endnu. Eller hvad med at få indfriet drømmen om at svigermor flytter ind i samme hus som dig.

Vi glæder os til at hjælpe med at opfylde dine drømme. Ring til Aarhus Mæglerne allerede i dag.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 164 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 117 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere