Vorbjergbakken 4, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn villa med hyggelig have og attraktiv beliggenhed i Risskov

Boligtype Villa

Boligareal 117 m²

Grundareal 700 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1963

Hent materiale

Adresse

Vorbjergbakken 4, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3137
  • Boligareal 117 m²
  • Grundareal 700 m²
  • Etager 1

Skøn villa med hyggelig have og attraktiv beliggenhed i Risskov

I det attraktive Risskov ligger denne villa, der med én god beliggenhed kan danne rammerne for børnefamilien, førstegangskøberne eller parret, som ønsker et hus med mulighed for at sætte sit eget præg.

Huset, der er placeret på et nyligt asfalteret blind vej, ligger tæt på daginstitutioner, skole, fritidshjem og dagligvarebutikker. På vejen er der ikke langt mellem smilene hos naboerne, og sammenholdet er godt.

Det rolige område gør det sikkert og nemt for børn at færdes rundt til venner, skole og sport. Boligen ligger kun 7,7 km fra Aarhus centrums café- og kulturliv, 4,3 km fra Ikea samt 2,2 km fra Veri Centret.

Aarhus Mæglerne kan med glæde præsentere Jer for denne flotte villa.

Når I ankommer til villaen vil I opleve at dette er en villa med en masse sjæl, charme og historie.

Entréen er klassisk, og rummelig til hele familiens overtøj, og fordeler køkken, stue samt værelser. Fra stuen er der adgang til en charmerende, og fjernvarme opvarmet, havestue med brændeovn hvorfra man kan nyde udsigten til den grønne have. En stor skydedør ud mod haven gør det muligt, at invitere naturen indenfor.

Kombineret med stuen, bliver dette villaens naturlige samlingssted og rammerne for mange gode og hyggelige stunder.

Husets to værelser er gode og rummelige, hvoraf det ene værelse har stort indbygget skab.

Ønsker man at sætte sit eget præg på huset er det muligt at inddrage noget af stuen, som derved kan give et ekstra, og rummeligt, værelse.

Badeværelset er ligeledes rummeligt og byder på hvidt terrazzogulv samt badekar med brus.

Fra bryggers er der adgang til to gode disponible rum, der let kan bruges som f.eks. værksted, hvor, for handymand, hobbierne kan dyrkes. Kun fantasien sætter grænser.

En lang gang gennem huset, og forbi disse to disponible rum, forbinder carport og have hvorved der er god harmoni mellem de udendørs og indendørs arealer.

Alt i alt er denne funktionelle villa for dig, der gerne vil være placeret tæt på byens muligheder, men i rolige trygge omgivelser, hvad enten I er en børnefamilie eller et par. Men også for jer, der ønsker at sætte jeres eget præg på indretningen. Har boligen vakt Jeres interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Aarhusmæglerne glæder sig til at vise den frem for dig.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 179 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 123 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis skov med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere