Anholtsgade 16, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Charmerende 3’er med unikke detaljer i Centrum – med altan

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 68 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke E

Opført/Ombygget 1929

Hent materiale

Adresse

Anholtsgade 16, 3 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3148
  • Boligareal 68 m²

Charmerende 3’er med unikke detaljer i Centrum – med altan

Aarhus Mæglerne kan nu stolt byde jer velkommen og åbne dørene på Anholtsgade 16, 3.th. Med en beliggenhed midt i Aarhus centrum er I tæt på alt, hvad Aarhus har at tilbyde af sociale, kulturelle og gastronomiske tilbud samt Universitetet.

Nærområdet er roligt og ejendommen ligger tilbagetrukket fra de store gennemgangsveje, der giver en helt perfekt beliggenhed for jer, der drømmer om at bo helt centralt, men som stadig ønsker privatliv og ro. I finder et væld af cafeer, restauranter, skoler, indkøbsmuligheder, bager, fitness, Risskov, Den permanente og Aarhus Ø få hundrede meter fra adressen. Endvidere har I Letbanen og bybussen 2 min. gang væk på Nørreport. Nærområdet ved det brostenbelagte Ø-gade kvarter er et kreativt område, hvor bygningerne bærer præg af at være et gammelt kunstnerkvarter. Stemningen og ”metropol” følelsen er helt i top – et ganske unikt sted i Aarhus.

Lejligheden byder jer velkommen i en rummelig entré med stemningsfyldte rå vægge og afsyrede døre. Over alt i lejligheden, på nær badeværelset, er der originale flotte plankegulve. Det er tydeligt at se, at boligen er renoveret med respekt for de flotte originale designdetaljer.

De to stuer en suite står begge med stuk og et dejligt lysindfald. De kan, alt afhængig af behov, anvendes som værelser eller stue og spisestue, da der separat dør til hvert af rummene. Endvidere finder I et funktionelt og lyst badeværelse med separat bruseniche samt et rummeligt soveværelse, der ligger ud mod den rolige gård.

Køkkenet er lyst og passer stilmæssigt godt sammen med resten af lejlighedens ”rå” look. Her får I nogle skønne rammer at udfordre jeres kulinariske evner på, og når aftensmaden skal nydes sommeren igennem har I direkte udgang til lejlighedens dejlige altan, hvor I kan placere jer og nyde eftermiddags- og aftensolen. Udsigten over nabolaget og den fælles grønne gård samt den svage summen af liv fra gaden sætter rammerne for hyggelige og lune sommeraftener.

Alt i alt er denne lejlighed for jer, der drømmer om at bo helt centralt i Aarhus i en stemningsfuld og hyggelig lejlighed med udsigt over Aarhus. Hvad enten I overvejer forældrekøb, er et par eller en lille familie så kunne Anholtgade 16, 3.th. måske være noget for jer. Book en fremvisning hos Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise jer denne flotte og charmerende lejlighed for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 54 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 70 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere