Åbyvej 162, 8230 Åbyhøj – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Spændende étplansrækkehus i attraktive Åbyhøj – med egen have og overdækket terrasse

Boligtype Rækkehus

Boligareal 81 m²

Grundareal 418 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1952

Adresse

Åbyvej 162, 8230 Åbyhøj

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3153
  • Boligareal 81 m²
  • Grundareal 418 m²
  • Etager 1

Spændende étplansrækkehus i attraktive Åbyhøj – med egen have og overdækket terrasse

Aarhus Mæglerne kan nu stolt byde velkommen på Åbyvej 162. Et unikt rækkehus med god beliggenhed i Gl. Åby, små 3 km fra indre Aarhus, hvor I har alt, hvad byen tilbyder af cafeer, restauranter grønne parker, institutioner, skoler, biograf, AROS og andre kulturelle seværdigheder.

Nærområdet i Gl. Åby er kendetegnet ved at være et trygt og roligt sted. Her bliver der solgt æbler ved vejen af naboernes børn, og beboerforeningen holder årligt sommerfest, juletræstænding, loppemarkeder etc., derudover har i Åbyhøj Skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og legepladser i kort afstand fra ejendommen. Der er ikke langt til en hjælpende hånd eller en legeaftale med de lokale børn i området.

I modtages via en lys entré, hvor I ledes direkte ind til boligens hjerterum. Den flotte kombinerede stue og køkken. Her får I de perfekte rammer for hele familiens samlingspunkt. I kan lege, geare ned, hygge og være sammen, mens der laves mad og lektier. De store vinduespartier og den direkte udgang til boligens hyggelige overdækkede terrasse svøber stuen ind i et skønt lys, og inviterer naturen indenfor. Terrassen er en naturlig forlængelse af stuen i sommermånederne, og ligger op til grillaftener med venner og familie.

Reform køkken fra 2019 står flot og moderne, og er et yderst lækkert køkken at udfordre sin gastronomiske kunnen i. Fra køkkenet finder I et funktionelt og veludnyttet bryggers, hvor der er plads til familiens grov opbevaring og vaskemaskine. Endvidere findes 3 gode værelser, og et flot badeværelse med ovenlysvindue. Derudover er der også gulvvarme i køkken/alrum og badeværelse.

Den private og aflukkede have er et kapitel for sig selv. Her finder I flotte blomsterbede, buske og en god græsplæne for familiens mindste at lege på. Et nyt frostsikret skur som både kan rumme sommertøj, krukker og redskaber og en hyggelig overdækket terrasse.

Alt i alt er dette hyggelige rækkehus et skønt hjem for Jer, der drømmer om et moderne hjem, hvor der plads og egen have, et trygt og roligt nærområde, men som stadig drømmer om at bo i kort afstand af Aarhus Centrum. Har boligen vakt din interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os hos Aarhus Mæglerne til at byde dig velkommen!

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 88 m²

Åbyhøj

Åbyhøj nettoÅbyhøj centrumÅbyhøj centrumÅby skoleAbyhøj naturÅbyhøj skole

Åbyhøj er en fantastisk lille by lige uden for Aarhus, hvor du nemt og hurtigt kan cykle, køre eller tage bus ind til centrum. Byen ligger ca. 3 km vest for Aarhus og er i rivende udvikling.

Åbyhøj har en hyggelig bymidte med cafeer, bank, indkøb osv. Byen er for dig, som vil have Aarhus C inden for kort afstand med bil, bus eller på cykel.

Byen er perfekt til studerende, par eller nystiftet familie, som gerne vil lidt ud af Aarhus, men stadig føle storbylivet tæt på. I Åbyhøj kan du finde skole, daginstitution, indkøb, tæt til flotte naturområder og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere