Sølystgade 55, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Gennemrenoveret

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 54 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1896

Hent materiale

Adresse

Sølystgade 55, ST 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3162
  • Boligareal 54 m²

Gennemrenoveret "New Yorker" lejlighed midt i de eftertragtede Øgader i Aarhus C

Lejligheden er placeret i det eftertragtede Øgadekvarter, som kan noget helt særligt, når det gælder charme og atmosfære. De mange brostensbelagte smalle gader, der huser bygninger med gamle facader, efterlader de fleste med en hyggelig og afslappet stemning. Så selvom du i Øgaderne bor centralt og tæt på alt, vil du stadig bo i et roligt kvarter helt nede i tempo.

I Øgaderne vil du desuden finde grønne områder og legepladser, og som nabo vil du have det attraktive latinerkvarter, hvor du finder hyggelige cafeer til studievenlige priser, samt små butikker og specialforretninger.

Således et super attraktivt kvarter for både unge og ældre generationer - du vil bo få minutters gang fra strøget, indkøb, og universitetet, samt en god gå- eller cykeltur fra Riis skov og Aarhus Havn.

En lejlighed med en atmosfære, som var du i New York. Her kommer du ind i en fantastisk lejlighed, som blev gennemrenoveret i 2009. Vinduer, el, VVS blev skiftet. Der er gulvvarme i hele lejligheden.

Du får glæde af et nyere køkken i et trendy design. Her er god plads til at hygge med madlavning og desuden god skabsplads. Fra køkkenet har du adgang til både badeværelse og stue/spisestue. Badeværelset er stort og rummeligt samt i lyse materialer, som giver dig en nærmest spaoplevelse, når du træder ind i rummet.

Stuen/spisestuen er godt indrettet med væghængte bænke, en newyorker væg og et sofaområde.

Når du træder ind i lejligheden, mødes du af et flot indendørs vinduesparti, der udover at åbne lejligheden op giver et eksklusivt look. Yderligere har du her god plads til opbevaring af sko og overtøj, inden du bliver ledt ind i et stort og lyst værelse med rigtig god skabsplads, kontorhjørne og afskærmet sengeområde.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 70 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere