Grønnegade 87, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn 2’er centralt i Aarhus C

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 52 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke F

Opført/Ombygget 1917/2014

Adresse

Grønnegade 87, 4 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3174
  • Boligareal 52 m²

Skøn 2’er centralt i Aarhus C

Drømmer I om at bo midt i indre Aarhus C og dermed have alle byens muligheder i Jeres ”baghave”? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise En yderst lækker 2’er på centrale Grønnegade.

Nærområdet er indre Aarhus midtby, og I har derfor Magasin, Paustian, 7/11, dagligvarebutikker, daginstitutioner, skole, læge og fitness 5 min. på gåben fra ejendommen, udover et utal af cafeer, kulturelle tilbud og storbystemning ved det stemningsfyldte område ved Åen. Banegården, Letbanen, motorvejsnettet og bussen er i kort afstand af ejendommen og gør det nemt at komme til og fra Aarhus. Hopper I på cyklen er I ved flere af byens uddannelsessteder på 7min.

I ankommer i dejlig entré, der på den ene side fordeler lejlighedens lyse og moderne køkken med kvalitets hårdehvidevarer, hvor der både er installeret opvaske- og vaskemaskine. Tager I turen videre ind i lejligheden finder I et flot og rummeligt soveværelse, der ligger ud mod gården. De store vinduespartier, fra sommeren 2020, giver et skønt lysindfald, og får de smukke plankegulve, der pryder hele lejligheden til at stå frem fra sin bedste side. Herfra har I et flot badeværelse med moderne inventar og bruseniche.

Den rummelige og hyggelige stue er de perfekte rammer for Jer, der nyder at komme ned i gear og sætter pris på en afslappende stund. Her finder I et smukt stukloft, store vinduer og masser af god plads for Jer at indrette Jer på, så der både er plads til sofa- og spisebordsafdeling. Til lejligheden hører der også et fint kælderrum til.

Til lejligheden følger der et pænt gårdmiljø, hvor der er sol det meste af dagen, og hvor det er oplagt at grille og hygge med venner og familie.

Alt i alt en skøn lejlighed med en suveræn beliggenhed midt i Aarhus for Jer, der drømmer om at bo centralt i Aarhus, ønsker en rummelig lejlighed med en masse unikke detaljer og for jer, der sætter pris på et hjem, hvor der er plads til at leve på. Har boligen vakt din interesse, så book i dag en fremvisning ved Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 54 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere