Assedrupvej 22, 8300 Odder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 245 m²

Grundareal 2490 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1900/1973

Adresse

Assedrupvej 22, 8300 Odder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.485 kr.
  • Sagsnummer 3179
  • Boligareal 245 m²
  • Grundareal 2.490 m²
  • Kælderareal 61 m²
  • Garageareal 60 m²
  • Etager 3

Drømmer I om at bo i ét med naturen, men samtidigt være 15 min. i bil fra Aarhus C? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne stolt kan byde Jer velkommen indenfor på Assedrupvej 22 i Odder. En spændende og gennemført villa med plads til hele familien.

Villaen er placeret i Assedrup i et dejligt område præget af skøn natur med et rigt dyre- og fugleliv. Rådyr, harer, fasaner, fiskehejrer og andet fuglevildt er bland andet noget af det I kan opleve i eget nærområde. Assedrup, der ligger midt i mellem Malling og Odder er et lille og hyggeligt lokalsamfund, hvor der er et godt sammenhold med bl.a. byfest, Skt. Hans, høstfest, affaldsindsamling, fælles legeplads m.m.

Letbanen kører tæt ved ejendommen, så du kan hoppe på toget inde i Aarhus (efter en lille hyggelig tur i byen), og stå af i Assedrup, og trille stille og roligt hjem i seng. Det er samtidig rigtig fedt, at ejendommens fokus er mod grønne områder og det er udsigt og natur der præger oplevelsen.

Villaen er moderniseret ned til mindste detalje fra kælderplan til 1. sal.

Kælderplanet byder på et stort bryggers, vaskerum, badeværelse samt to rummelige disponible rum og gildesal. Her er der rig mulighed for at indrette gæsteværelser eller invitere venner og familie til en kold i baren, julefrokost og festlige sammenkomster. Fra kælderplanet går I videre op til stueplanet, hvor et dejligt køkken/alrum venter på Jer. Køkkenet er et tidsløst Multiform køkken/alrum designet og indrettet af Vivian Boye/ Paustian. Udfold Jeres gastronomiske evner mens I nyder udsigten over de grønne vidder. Med direkte udgang fra køkken/alrummet til husets terrasse kan I nyde udsigten, og på sommerdage solens varme stråler, over en god kop kaffe med familien.

Stueplanet byder desuden på et rummeligt og lyst badeværelse, walk-in og et lækkert soveværelse. En forælderafdeling uden lige med dejlig udsigt mod villaens frodige have og grønne vidder. Soveværelset rummer desuden væg til væg garderobeskab.

Tager I turen videre til villaens 1. sal bliver I mødt af den store lyse stue med udgang til villaens svalegang.

Denne villa gør sig særligt bemærket med dens anden afdeling, som er et oplagt sted at drive erhverv, have ekstra værelser eller indrette sig med hobby eller værksted. Mulighederne er rigtig mange og kun fantasien sætter grænser.

Haven rummer en stor græsplæne og mange hyggekroge, der byder hele familien op til leg, eller til lange grillaftener i solens varme.

Alt i alt en gennemført villa med solceller på taget, luft til vand varmepumpe samt genvex anlæg fra 1. sal til kælderplan. En villa i absolutte særklasse med plads til Jeres familie og mere til.

Har boligen vakt Jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere