Sortevej 10, 8381 Tilst – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Familievilla i roligt nærområde – med kig til sø og grønne vidder

Boligtype Villa

Boligareal 141 m²

Grundareal 1025 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1900/2001

Adresse

Sortevej 10, 8381 Tilst

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3213
  • Boligareal 141 m²
  • Grundareal 1.025 m²
  • Garageareal 50 m²
  • Etager 1

Familievilla i roligt nærområde – med kig til sø og grønne vidder

Er I på udkig efter en flot og rummelig familievilla? Så er vi hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Sortevej 10 i Tilst, i området Mundelstrup.

Boligen er beliggende på en lukket vænge i et roligt boligkvarter, hvor der er et godt sammenhold og plads til alle. I Tilst finder i skoler, et utal af daginstitutioner, mange indkøbsmuligheder (Bilka, fakta, netto og Aldi) og fitness. Foreningslivet i Tilst er godt og aktivt og har hjerte i TST Aktiv Center. Det er nemt at komme til og fra Aarhus Centrum via bil, bus eller cykelsti og motorvejsnettet er blot en kort køretur væk.

I træder ind i boligens flotte entré, der fordeler villaen, hvor I på den ene side finder en oplagt forældre- eller børneafdeling med to gode værelser og et flot badeværelse med bruseniche. I denne ende af boligen er der et rummeligt og funktionelt vaskerum samt to lukkede garager.

Tager I turen videre ind i villaen finder I yderligere to gode værelser, samt villaens andet flotte badeværelse med bruseniche. Det store kombinerede køkken/alrum er boligens leverum. Naturligt mødes hele familien over dagens lektier, madlavning, en god leg eller blot til en afslappende stund foran fjernsynet. Der er direkte udgang til terrassen, så stuen bliver naturligt forlænget i sommermånederne. Mens der kokkereres kan I nyde den idylliske udsigt ud mod branddamen, hvor ænderne hygger sig.

Alt i alt er denne bolig for jer, der drømmer om et hjem, hvor I er tæt på det hele, og hvor nærområdet bærer præg af fællesskab og tryghed for hele familien. En bolig der er yderst velindrettet og klar til at være et godt hjem for Jer i mange år. Har Sortevej 10 vakt Jeres interesse, så book en fremvisning hos Aarhus Mæglerne i dag.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 245 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Tilst

Indkørsel til BauhausBilka i TilstCykelsti i TilstTilst skiltBauhaus TilstDBU Jylland

Tilst er byen, du vil bo i, hvis du vil bo tæt ved Aarhus, men stadig ønsker mindre byliv i privaten. Tilst er en forstad til Aarhus og har mange indkøbsmuligheder såsom Bilka, Bauhaus, Elgiganten etc. Byen ligger ca. 7-8 km fra Aarhus, og der er en god cykelsti hele vejen ind til Aarhus.

Byen har noget nær de bedste indkøbsmuligheder, men derudover har de Fitness World i Tilst, så du nemt kan bruge centeret eller naturen, som er tæt ved.

De naturskønne områder tæt ved Tilst kan være True skov, hvor du/I kan få mange gode ture på gåben eller løb. Ved Tilst er der god infrastruktur ind til Aarhus. Derudover finder du skole, daginstitution, indkøb, aktivt lokalmiljø, naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere