Stenrosevej 5, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
På en fantastisk beliggenhed på det populære Stenrosevej i Beder udbydes denne flotte bolig til salg.

Boligtype Villa

Boligareal 181 m²

Grundareal 799 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1973

Adresse

Stenrosevej 5, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3249
  • Boligareal 181 m²
  • Grundareal 799 m²
  • Kælderareal 117 m²
  • Etager 3

På en fantastisk beliggenhed på det populære Stenrosevej i Beder udbydes denne flotte bolig til salg.

Boligen er på hele 181 m2  + 117 m2 kælder og er perfekt til den pladskrævende eller sammenbragte familie.

Beliggenheden er et kapitel for sig selv, højt placeret med fantastisk udsigt over området og det åbne landskab helt til Moesgaard museum.

Børnene kan gå i skole via stille veje på under 5 minutter. Her får man mulighed for at bo med kort afstand til Aarhus samtidig med at man har naturen lige ved døren, samt en kort cykeltur til både skov og strand.

Mulighederne er mange i den store villa med mange gode værelser ,skønne fællesrum og en rigtig god højloftet og tør kælder.

Ring og bestil en fremvisning og kom ud og oplev denne unikke beliggenhed.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 139 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 162 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 175 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 117 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere