Elgårdsminde 177, 8382 Hinnerup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot og moderne rækkehus i Søften med terrasse og altan

Boligtype Rækkehus

Boligareal 122 m²

Grundareal 172 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Elgårdsminde 177, 8382 Hinnerup

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3277
  • Boligareal 122 m²
  • Grundareal 172 m²
  • Etager 2

Flot og moderne rækkehus i Søften med terrasse og altan

Drømmer I om et rækkehus, hvor der er et minimum af vedligehold, og hvor der er kræset for kvaliteten? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Elgårdsminde 177 i Søften for Jer.

Søften er en dejlig by under stor udvikling tæt på Aarhus, Hinnerup og Hadsten. Her finder I en god skole op til 9.klasse, dagtilbud, forsamlingshus, flotte grønne områder og en god Rema 1000. Søften er delvist vokset sammen med Hinnerup, der rummer flere indkøbsmuligheder, bibliotek, togforbindelse, bager og svømmehal. Fra adressen har I en god og hurtig forbindelse med bil, til E45 og Djurslandsmotorvejen og kridter I jernhesten kan I nemt cykle til Aarhus. Stisystemer rundt i byen fragter familiens mindste sikkert til og fra venner og skole. Nærområdet er trygt og roligt og består af en blanding af børnefamilier, pensionister og par.

Når I træder ind boligen vil I straks fornemme det skønne lysindfald, der er gennemgående for hele rækkehuset. Det rummelige køkken/alrum inviterer naturligt til samvær for både venner og familie, hvad enten det er over aftensmaden, lektierne eller fra sofaen. Med det skønne lysindfald, der unikt indrammer det moderne Tvis køkken med store skuffer, er køkken/alrummet et skønt sted at være.

Der er fra alrummet direkte udgang til en stor terrasse og have, der i sommermånederne bliver en naturlig forlængelse af alrummet. Det gør det muligt at nyde lange solrige dage- om det er til grill med familie og venner eller om det er morgenkaffen, der skal nydes i et solstrejf. Endvidere finder I på stueplanet et flot gæstetoilet og depotrum.

Tager I turen videre op til 1. salen bliver I mødt af et rummeligt repos, som fordeler husets 4 værelser samt badeværelse. Fra to af værelserne er der direkte udgang til rækkehusets store altan, hvorfra der er et flot kig ud mod grønne vidder, legeplads og det rolige nabolag. Herudover finder I yderligere to gode værelser. Overalt er boligen yderst velholdt og indflytningsklar.

Haven er hyggelig og med solkroge bag hækken. I haven er der plads til både leg og grillhygge og til at dyrke blomster og grøntsager. Til rækkehuset hører der også et redskabsskur, hvor det er muligt at have cykler, græsslåmaskine og overvintrende krukker.

Dette flotte rækkehus er for Jer, der ønsker et hjem, der er lige til at flytte ind i, og med plads til hele familien. Rækkehuset er endvidere for Jer, der ønsker et trygt og roligt nærområde, og som stadig ønsker at være tæt på Aarhus. Har boligen vakt Jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 126 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Hinnerup

fodboldbane i Hinnerupcentrum i HinnerupHinnerup stationhaldum-hinnerup-skolehinnerup soehinnerup badet

Hinnerup er byen med masser af liv og nyudvikling – lige til børnefamilien. Byen har en velfungerende midtby med butikker – Bog og Ide, bank, Matas og Superbrugsen.

Hinnerup har gode skoler, børnehaver, dagplejeinstitutioner og tilbud om sportsaktiviteter. Julegaden med julelys på Fredensgade er Hinnerups mest populære attraktion i julen.

Det er en perfekt og familievenlig by, med indkøb, skole, daginstitution, apotek etc. Tag toget fra Hinnerup station og vær i Aarhus 16 minutter efter eller tag bussen til Aarhus.

Søften

soeften-stisystemRema 1000 SøftenSøften fodboldbanePræstemarkskolen i SøftenTennis baner i Søftensoeften skole

Søften er en fantastisk by ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder ind til Aarhus med bus og ca. 4 km ind til togstationen i Hinnerup og til lidt flere butikker uden at skulle helt ind til Aarhus.

Søften er i rivende udvikling med nyere områder for mere bebyggelse til børnefamilier eller andre, der ønsker en lidt mere stille hverdag. Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Er Søften byen, du er interesseret i, så kan byen tilbyde skole, daginstitution, indkøb, naturområder og aktivt lokalmiljø med diverse sommerfester osv.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere