Bronzealdervej 136D, 8210 Aarhus V – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lys toværelseslejlighed i naturrige omgivelser

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 59 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 2001

Adresse

Bronzealdervej 136D, 8210 Aarhus V

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3285
  • Boligareal 59 m²
  • Etager 1

Lys toværelseslejlighed i naturrige omgivelser

Lys, hygge og ro. Hvis du drømmer om din egen lækre oase, hvor du får en hverdag i naturrige omgivelser, mens du er tæt ved midtbyens glæder i Aarhus C, så fortjener denne toværelses lejlighed bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Bronzealdervej 136D i Hasle for dig.

Særligt for lejligheden er dens gode udformning, der gør boligen ideel for både parret, singlen eller som forældrekøb. Boligen er 59 m2, placeret på 1. sal og har et lyst udtryk, der giver en rummelig og afslappende fornemmelse, gennem både entré, de to fine værelser, det store køkkenalrum, badeværelset samt altanen. Det store værelse, der også kan fungere som stue, er med flot plankegulv, og har god plads til både sofaarrangement, en seng samt skrivebord. Herfra er der udgang til den sydvestvendte altan, hvor du kan nyde masser af sol, mens du har udkig til den fine fælleshave nedenfor boligen.

Køkkenalrummet byder på et nyere køkken med opvaskemaskine, mens du har god plads til et spisebordsæt, der byder op til nærvær under madlavningen. Badeværelset er med gulvvarme, separat bruseniche, et nyere toilet og fik i 2021 en ny vaskemaskine.

Lejligheden ligger ugeneret og med sin dejlige placering i Hasle, har du kort til både by, uddannelsesinstitutioner, indkøbsmuligheder som Aldi og Netto samt natur. På den anden side af vejen ligger et græsareal med fodboldbane og legeplads, og du har kort til at nyde en løbetur i den skønne natur ved Hasle Bakker. Der er samtidig busforbindelser tæt ved boligen og blot 15 minutter på cykel til Aarhus C.

Endvidere hører der til boligen et 2 m2 skur med plads til cykler og opbevaring, og der er en parkeringsplads foran boligen.

Denne bolig er for dig, der ønsker en hyggelig oase i et åndehul mellem natur og by, hvor du kan koble af og lade op. Hvis boligen har vakt din interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Bronzealdervej 136D i Hasle for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 144 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Aarhus V

Hasle TorvAarhus StatsgymnasiumFakta i Aarhus VAarhus VAarhus VAarhus BSS

Aarhus V er bydelen i Aarhus for alle typer, børnefamilier, par, ældre ægtepar, singler. Her finder du både lejlighedsblokke, villakvarterer samt rækkehuse. Der er alt for enhver.

I Aarhus V er der skoler, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand.

Kvartererne i Aarhus V er Fuglebakken, Hasle, Herredsvang, Frydenlund, og Møllevangen. Dette område i Aarhus giver muligheder for både lejlighedskomplekser eller villaer og rækkehuse.

 

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere