Vestre Ringgade 156, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot 3’er centralt i Aarhus – med altan og grønt gårdmiljø

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 72 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1948

Adresse

Vestre Ringgade 156, 2 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3290
  • Boligareal 72 m²

Flot 3’er centralt i Aarhus – med altan og grønt gårdmiljø

Drømmer I om at bo midt inde i Aarhus og have alle byens muligheder i jeres ”baghave”? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Vestre Ringgade 156, 2. t.h. for Jer. Har får I en flot og moderne lejlighed med to værelser, en stue samt et flot badeværelse og rummeligt køkken.

Nærområdet på Vestre Ringgade byder på indkøbscenter, daginstitutioner, skoler, læge, fitness og du er ikke mere end 10 min. fra midtbyens utallige cafeer og kulturelletilbud. Motorvejsnettet og bussen er i kort afstand af ejendommen og gør det nemt at komme til og fra Aarhus. Hopper I på cyklen er I ved flere af byens uddannelsessteder på få minutter.

Ejendommen ligger lige ned til Botanisk Have og er bestemt et besøg værd.

I ankommer i en rummelig entré, der fordeler lejlighedens lyse køkken, stue og værelser samt det moderne badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Hvoraf det ene værelse er med et dejligt kig ud mod altanen og gården, hvor der er gode muligheder for at indrette sig med et rummeligt soveværelse.

Endvidere finder I en rummelig og højloftet stue med skønt lysindfald via de store vinduespartier, hvorfra der også er udgang til lejlighedens altan hvorfra formiddagssolen kan nydes over en kop kaffe. Alene eller sammen med venner eller familie. Altanen kan problemfrit rumme både bord og stole.

Den store stue gør det nemt for Jer at indrette Jer med både en spise-og sofaafdeling, så der kan nydes en afslappende stund og geares ned.

Til lejligheden følger der et pænt gårdmiljø, gratis parkering, og hvor det er oplagt at grille og hygge med venner og familie.

Denne lejlighed er oplagt for parret, der drømmer om masser af plads centralt i Aarhus, eller for Jer, der ønsker en delevenlig lejlighed tæt på bl.a. Universitetet og Storcenter Nord. Alt i alt en skøn lejlighed med en suveræn beliggenhed midt i Aarhus. Har boligen vakt Jeres interesse, så book idag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.


Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 76 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 77 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 59 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 65 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere