Vesterbro 1A, 8464 Galten – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Moderniseret rækkehus i hyggelige omgivelser med dejligt havemiljø

Boligtype Rækkehus

Boligareal 124 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1898/1953

Adresse

Vesterbro 1A, 8464 Galten

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3295
  • Boligareal 124 m²
  • Etager 2

Moderniseret rækkehus i hyggelige omgivelser med dejligt havemiljø

Drømmer I om et rækkehus med sjæl og trygge rammer? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Vesterbro 1A, i Stjær, for Jer.

Stjær er en dejlig by med et godt naboskab tæt på Galten, Aarhus og Skanderborg. Vuggestue i nabobyen, dagpleje, børnehave og skole er i byen, som gør det til en dejlig og tryg start på livet for de små. Der er i nabolaget ikke langt til en hjælpende hånd - om man hjælper hinanden med at hente børnene eller mangler sukker til kagen, så er der altid hjælp at hente. Der afholdes bl.a. årligt en sportsfest i Juni og juletræstænding i December ved byens lokale Brugsen, hvor man også troligt fylder julesokker til byens børn. Nærområdet er trygt og roligt og består af en blanding af børnefamilier, pensionister og par.

Når I træder ind boligens rummelige entré vil I straks fornemme sjælen rækkehuset bærer på. Stueplanet byder på en stor stue med åben forbindelse til et rummeligt køkken, samt værelse, bryggers og ét af husets to flotte badeværelser. Fra stuen er der udgang til boligens terrasse, hvorfra morgenkaffen let glider ned til udsigten af børnene, der leger eller blot til solens stråler. Haven er fælles og deles med tre andre ejere i foreningen. Der er plads til at være sig selv, samtidig med at man får alle fordelene ved at være flere i ejendommen. Fælles ansvar for havearbejde, husforsikring, snerydning mm., samt hyggeligt samvær med sine tætte naboer, hvor familiens mindste kan mødes spontant i haven og lege. Haven er hyggelig og med mange solkroge.

Det rummelige køkken/alrum inviterer til mange hyggelige stunder for både venner og familie, hvad enten det er over aftensmaden eller lektierne, der laves. Et naturligt samlings- og leverum.

Fra entréen kan I tage turen videre op til 1. salen, hvor I bliver mødt af en funktionel repos med synlige bjælker, som fordeler 1. salens 3 værelser samt boligens andet badeværelse. Mulighederne er mange, hvad enten I drømmer om teenageafdeling, legerum eller noget helt tredje. Her kan I trække Jer for Jer selv og geare ned.

Boligen er overalt løbende moderniseret og sat i stand, med respekt for originale detaljer, der giver boligen sjæl og charme .

Derudover byder boligen på eget kælderrum, fællesrum til cykler, barnevogne eller haveredskaber, samt egen parkeringsplads.

Dette skønne rækkehus er for Jer, der ønsker et hjem fyldt med sjæl, og med plads til hele familien.

Boligen er endvidere for Jer, der ønsker et trygt og roligt nærområde, og som stadig ønsker at være tæt på Aarhus og omegn. Har boligen vakt Jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 126 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Galten

Skovbyskolen i GaltenGalten midteGaltenGalten FriskoleGalten ApotekGalten Biograf

Galten er byen, som har det hele. Byen har aktivt sportsmiljø, biograf, masser af butikker, gode indkøbsmuligheder, børnehaver, plejehjem, lækre spisesteder og masser af naturskønne områder.

Galten er især attraktiv for mange familier pga. sin beliggenhed, byudvikling og motorvejsforbindelse til Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Du finder mange familievenlige kvarterer, og en by med masser af liv og glade dage.

Galten er en ideel by for par eller familier, som stadig ønsker liv i byen. Du skal ikke køre langt for at være inde i Aarhus C og du kan hurtigt komme på motorvejen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere