Hasseltoften 4, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Bolig med plads til familien i et børnevenligt område

Boligtype Villa

Boligareal 122 m²

Grundareal 800 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969

Adresse

Hasseltoften 4, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3311
  • Boligareal 122 m²
  • Grundareal 800 m²
  • Garageareal 32 m²
  • Etager 1

Bolig med plads til familien i et børnevenligt område

Hvis I drømmer om en indbydende bolig med plads til familien i et børnevenligt område, får I nu muligheden for at gøre denne fine étplansvilla til jeres hjem. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Hasseltoften 4 for jer.

Den yderst velholdte villa har en god fordeling af sine 122 m2, der bl.a. byder på fire værelser med god skabsplads og en rummelig spisestue, der optræder som boligens hjerte, hvor der er plads til både hygge og leg. Fra stuen får I direkte adgang til en stor udestue, hvorfra man har udsyn til haven og udgang til terrassen. På den sydøstvendte terrasse kan I nyde masser af sol i løbet af dagen, mens den brede plæne er nem at vedligeholde og byder op til leg.

Villaen ligger på en rolig, lukket villavej, hvor der bor masser af børnefamilier. Børneinstitutionerne ligger tæt ved, mens der ad stisystemer er gåafstand til den lokale skole. Beliggenheden byder samtidig på kort afstand til indkøbsmuligheder i form af bl.a. Netto og SuperBrugsen. Der er kun få skridt fra boligen til den hyppige bus, hvormed man er i Aarhus centrum på ca. 20 minutter, mens man kan være på Aarhus Syd Motorvejen på ca. 10 minutter.

Boligen er blevet renoveret løbende og har gennemgående, lyse trægulve og mange loftspots, der skaber en lys og indbydende stemning i hele boligen. Køkkenet er lyst, nyere og åbent, mens badeværelset byder på badekar. Her optræder der mørke fliser som på toilet og i vindfang.

Endvidere hører der til villaen en separat garage med tilhørende værksted, hvori det ville være oplagt at opbevare diverse haveredskaber. Fra den ene af villaens to indgange ankommer man i et rummeligt bryggers med vaskemaskine samt tørretumbler.

Denne villa er for jer, som ønsker at bosætte sig i en indflytningsklar villa i et miljø, der er trygt, roligt og børnevenligt. Her får I alle rammer til at skabe et sundt og levende familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at fremvise jer Hasseltoften 4 i Hasselager.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 116 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 186 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hyggelige og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter fra Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager byder desuden på gode muligheder for sportsaktiviteter og naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere