Fruenshave 33, 8541 Skødstrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Moderne villa til den store familie velplaceret i Skødstrup

Boligtype Villa

Boligareal 204 m²

Grundareal 919 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2019

Adresse

Fruenshave 33, 8541 Skødstrup

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3329
  • Boligareal 204 m²
  • Grundareal 919 m²
  • Etager 1

Moderne villa til den store familie velplaceret i Skødstrup

Huset er placeret i et veletableret og roligt område, hvor der er flere børnefamilier og I er i gåafstand til skole, legeplads og natur. Endvidere er der i Skødstrup flere indkøbsmuligheder, fitness, daginstitutioner og altså alt, hvad en moderne børnefamilie har brug for i dagligdagen. Der er stisystemer rundt i nærområdet, så familiens mindste kan færdes trygt omkring. I er tæt på motorvejsnettet, vandet og Letbanen tæt på, så du nemt kan komme til og fra Aarhus.

Når I ankommer til denne store og flotte villa får I straks øje på at der er kræset for designet. Boligen er omkranset af flisebelagt terrasse, så I kan følge solen rundt hele dagen. Haven er i flere niveauer, hvorfra der også er udsigt til Aarhus bugten.

Der er plads til to biler i carporten, og I forlængelse af denne er der et rummeligt skur, hvor cykler, barnevogn eller redskaber kan stå.

I træder ind i en stor og lys entré, som fordeler en børneafdeling med tre rummelige værelser, et moderne badeværelse med brus samt et funktionelt bryggers til familiens grovopbevaring.

Længere inde i villaen finder I boligens hjerterum. Et kombineret køkken og spisestue, hvor I hele vejen igennem har en skøn rummelighed og højt til akustikloftet, der trods barneleg giver en dejlig ro efter en lang dag.

Køkkenet er moderne med masser af god opbevaringsplads og integreret viktualierum. De perfekte rammer for Jer at udfordre Jeres gastronomiske kunnen på, hvad enten det er med familiens mindste ved siden eller blot Jer selv.

Går I tre trin op til stuen fra køkkenet vil I blive betaget af rummeligheden og det flotte kig ud mod naturen og Aarhus bugten. Et rigtigt leverum, hvor der kan nydes en afslappende stund. Overalt har I gulvvarme, der kan reguleres rum for rum.

Fra stuen ledes I ind i forældreafdelingen, der byder på intet mindre end et rummeligt walk-in med integreret garderobeløsning og kan rumme den helt store garderobe, stort soveværelse samt badeværelse med brus.

Alt i alt oser denne store villa af kvalitet og rummelighed. Sælger har kræset for alt. Lige fra Douche toiletter og Grohe armaturer, til centralstøvsuger og akustikpaneler.

En villa for Jer, der ønsker et hjem i mange år, hvor der er plads til børnene, hobbyer og hvor I har nem mulighed for at komme til og fra Aarhus, men ikke vil gå på kompromis af et trygt og roligt nærmiljø. Har villaen vakt Jeres interesse så book en fremvisning hos Aarhus Mæglerne i dag. Vi glædes til at høre fra jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 245 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Skødstrup

skoedstrup-skiltSkødstrup stationStrand ved SkødstrupSkødstrup skoleSkødstrup LægepraksisSkødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. Der er gode muligheder for at komme til Aarhus eller på motorvejen.

Skødstrup er i rivende udvikling med nye boligområder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og tog.

I Skødstrup kan du finde skole, daginstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere