Åboulevarden 51E, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 46 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1945/2007

Adresse

Åboulevarden 51E, st. 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.391 kr.
  • Sagsnummer 3330
  • Boligareal 46 m²

Drømmer du om en central placering, midt i det pulserende byliv i Aarhus C, mens du samtidig kan nyde godt af at være tilbagetrukket i et hyggeligt gårdmiljø? Så fortjener denne toværelseslejlighed bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Åboulevarden 51E, st., for dig.

Lejligheden blev opført i 1945, men blev moderniseret i 2007, hvor der bl.a. blev lagt gulvvarme i hele lejligheden, mens der i dag er et lyst og moderne udtryk. Boligen er oplagt til både singlen eller parret, som ønsker en indflytningsklar bolig lige ved alle bylivets glæder.

En af boligens skønne kvaliteter er det store køkkenalrum. Her er køkkenet med lyse skabselementer og alt i hårde hvidevarer, mens der er god bordplads til hverdagens madtrylleri. I køkkenalrummet har du både plads til spisebordssæt og sofaarrangement, hvor der er et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Lysindfaldet giver en afslappende stemning i rummet, som giver lyst til at smide sig i sofaens bløde lag efter en lang dag.

Badeværelset er rummeligt med mørke gulvklinker, separat bruseniche, god skabs- og opbevaringsplads samt vaskesøjle, mens håndvasken er placeret i et fint skabsarrangement.

Endvidere er boligen del af en velfungerende ejerforening, som har adgang til et fælles cykelskur i gården og en stor fælles terrasse. Derudover er der privat indgang gennem gården med aflåst port.

Med boligens dejlige placering har du nem adgang til at nyde midtbyens glæder. Du har fx kort til at nyde en øl ved caféerne på Åboulevarden eller en shoppetur i Magasin og på Strøget, mens naturrige omgivelser ved havnebadet på Aarhus Ø eller i Botanisk Have kan nås med få tramp i pedallen. Du er samtidig nemt at komme rundt med midtbyens mange transportmuligheder fra fx Klostertorvet, mens uddannelsesinstitutioner ikke er mere end cykeltur væk.

Denne lejlighed er for dig, der ønsker en pæn og indflytningsklar bolig, omgivet af by og stemning, hvor du har nem adgang til bylivets glæder. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Åboulevarden 51E, st. i Aarhus C for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere