Vilhelmsborgvænget 7, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn bolig centralt i eftertragtet Beder.

Boligtype Villa

Boligareal 200 m²

Grundareal 1180 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1961/1974

Adresse

Vilhelmsborgvænget 7, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3340
  • Boligareal 200 m²
  • Grundareal 1.180 m²
  • Garageareal 30 m²
  • Etager 1

Skøn bolig centralt i eftertragtet Beder.

Denne bolig har alt hvad den moderne børnefamilie drømmer om, med en unik atmosfære, som understøtter fællesskab og privatliv. Lyder det interessant? Kig med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne nu har fornøjelsen af at kunne fremvise Vilhelmsborgvænget 7 for Jer.

I bydes velkommen ind i et tilbygget rummeligt og funktionelt bryggers med gulvvarme, hvor der er et kold og varmt viktualierum til opbevaring.

Fra bryggerset, træder man ind i boligens hjerterum, hvor sammenhænget mellem et lækkert og lyst køkken, spisestuen og stuen skaber en atmosfære af rumlighed og tryghed, som fremhæves med lysindfaldet fra ovenlysvinduerne og store vinduespartier ud mod terrasserne og haven. Her kan familien nyde hinandens selskab, kokkereres, lave dagens lektier og samle sig i sofaen til en god film. Alt dette imens brændeovn er tændt.

Når roen har sænket sig og familien går hver for sig, er der plads til privatlivet. Familiens mindste kan trække sig, til deres egne værelser i forbindelse mellem gang og eget moderniseret toilet. Forældrenes i den anden ende af boligen, som er rummeligt og med god skabsplads med direkte adgang til moderniseret toilet. Ydermere er der direkte udgang til terrassen, hvor man kan nyde en kop kaffe til morgensolen.

Boligens smukke udeareal taler for sig selv, hvor de mindre har alverdens mulighed for at udfolde deres indre legebarn i den store have. Sommerdagene kan nydes ude på terrasserne hvor det er rigeligt med plads til at invitere vennerne over og nyde det skønne udemiljø, mens børne leger på den store grønne plæne.

Hvis du har hænderne godt skuret sammen, vil du helt sikkert nyde boligens fuldt isoleret værksted, hvor der er plads til alverdens værktøj og opbevaring. Ydermere er der en carport med skur.

Når I kommer til huset, vil I hurtigt opleve en rigtig positiv stemning. Der er roligt på vejen, og samtidig er I centralt beliggende i attraktive Beder. I gåafstand fra ejendommen finder I indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, legepladser og direkte forbindelse til Aarhus med bussen eller Letbanen. Familiens mindste kan trygt og sikkert bevæge sig rundt i Beder, til skole og til venner via stisystemerne, der fortsætter over i Vilhelmborgsskoven. Du har vandet og flere omkringliggende strande i cykelafstand, der både er et besøg værd sommer og vinter.

Har det vakt jeres interesse? Kontakt Aarhus Mæglerne i dag og book en fremvisning. Vi glæder os meget til at vise jer dette skønne hjem.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 245 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere