Frederiks Allé 104, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
 Skøn 3 er  i hjertet af Aarhus Centrum – med flot gårdmiljø og egen altan

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 73 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1898

Adresse

Frederiks Allé 104, 3 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3349
  • Boligareal 73 m²

Skøn 3 er i hjertet af Aarhus Centrum – med flot gårdmiljø og egen altan

Drømmer I om at bo lige i hjertet af Aarhus, hvor I har alt, hvad byen kan tilbyde af cafeer i Jægergårdsgade, shopping, AROS og andre kulturelle seværdigheder? Så kunne denne lejlighed Frederiks Allé meget vel være et godt bud.

I gå- og cykelafstand fra ejendommen tilbyder Aarhus Mæglerne nu denne flotte lejlighed i en ejerforening med sund økonomi. Her får I en lys og velindrettet lejlighed med moderne faciliteter.

Med denne attraktive beliggenhed har I inden for få minutters gang, dagligvarebutikker, restauranter, take-away, cafeer, fitness, biograf, Bruuns Galleri og Strøget. Endvidere er Hovedbanegården, Musikhuset og parkarealer indenfor 10 minutters gang, og I er i ganske kort afstand til det pulserende liv ved Åen, så det er bare med at gå på opdagelse i kulturelletilbud.

Lejligheden er placeret på 3. sal og byder Jer velkommen i en rummelig fordelingsgang. Herfra har I adgang til lejlighedens soveværelse med flot udsigt direkte ud til Jægergårdsgade.

Tager I turen videre ind i lejligheden ankommer I til den hyggelige stue, hvor der ligeledes er udsigt til Jægergårdsgade. Stikker I hovedet ud af vinduet kan I se både Rådhuset og Aarhus Domkirke. Videre ind i det moderne køkken har sælger kræset for en dekorativ New Yorker-væg, hvorfra man fra vinduet kan kigge ned på det flotte gårdmiljø eller kigge over tagene mod Brabrand.

Fra køkkenet kan I træde ud på den store syd/vestvendte altan, som danner de perfekte rammer til solskinshygge med venner eller familie, eller blot til en varm kop kaffe efter en lang arbejdsdag.

Lejlighedens lyse badeværelse, med entré fra køkkenet, er rummeligt og har egen vaskesøjle.

Over alt fremstår lejligheden lys og hyggelig. En skøn lejlighed for Jer der er studerende, et par eller godt som forældrekøb. Der er endvidere mulighed for cykelparkering i kælderen.

Alt i alt en skøn og moderne lejlighed lige i hjertet af Aarhus. Har denne dejlige lejlighed vakt Jeres interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 87 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 76 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere