Ålundsvej 19, 8250 Egå – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Byggegrund i Egå
Byggegrund i Egå
Byggegrund i Egå
Byggegrund i Egå
Byggegrund i Egå
Byggegrund i Egå

Boligtype Helårsgrund

Grundareal 798 m²

Energimærke C

Opført/Ombygget 1957/1969

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Ålundsvej 19, 8250 Egå

  • Ejendomstype Helårsgrund
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.144 kr.
  • Sagsnummer 3368
  • Grundareal 798 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Byggegrund i Egå

Her udbydes en byggegrund på en lukket vej i Egå. 

Huset er beliggende i attraktive Egå, hvor I har cykelafstand til Aarhus Centrum. Motorvejsnettet, cykelsti og busforbindelser har I i kort afstand af adressen, hvilket gør det nemt at komme til og fra arbejde, venner og sport. I nærområdet er der en god skole, flere daginstitutioner og indkøbsmuligheder og det er nemt for familiens mindste at komme omkring.

Så går du med drømmen om et nyopført hus, er muligheden her.

Ring allerede i dag til Aarhus Mæglerne for at hører nærmere.

Lignende boliger

Egå

Sølystskolen EgåEgå StrandEgå HavnStrand EgåEgå GymnasiumEgå

Egå er en naturskøn lille by ca. 8-9 km fra Aarhus, som er tæt beliggende Vejlby, Risskov og Skejby. Egå Marina er især attraktiv til gåture for folk, som bor i og omkring Aarhus.

Her er byen, hvor du kan finde et hjem til dig og din familie. Det er byen, som tiltrækker mange børnefamilier pga. afstanden til Aarhus. Der er gode stisystemer til cykelture, i løb, på gåben samt til og fra skole.

Med sin gode placering kan du hurtigt komme til og fra Aarhus eller ud på motorvejen. Boligerne i Egå samt priserne er fordelagtige for børnefamilien. Derudover kan du, i Egå, finde skole, indkøb, daginstitution, restauranter og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere