Schleppegrellsgade 20B, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Delevenlig 2-værelses på attraktive Frederiksbjerg

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 67 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1900

Adresse

Schleppegrellsgade 20B, ST 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3374
  • Boligareal 67 m²

Delevenlig 2-værelses på attraktive Frederiksbjerg

Drømmer du om en hverdag tæt ved det sprudlende byliv i Aarhus C, mens du kan trække dig tilbage på en rolig placering i lækre omgivelser? Så se med her. Hos Aarhus Mæglerne er vi glade for at kunne fremvise Schleppegrellsgade 20B, st. i Aarhus C for dig.

Lejligheden ligger som en hævet stueetage i et fint gårdhus. Ejendommen blev opført i 1900, men har sidenhen gennemgået flere moderniseringer. Senest kan nævnes, at ejendommen blev isoleret udvendigt, så der holdes godt på varmen, når kulden har lagt sig. Lejligheden har en god udnyttelse af sine 67 km2 som byder på bl.a. to store værelser og et køkken med spiseplads, hvilket gør den delevenlig og perfekt som forældrekøb.

Køkkenet er lejlighedens samlingspunkt. Her har du plads til spisebordssæt, hvor hverdagens måltider kan nydes. Køkkenet har lyse skabselementer, fliser langs træbordpladen samt god skabs- og bordplads, mens du kan nyde udsynet fra køkkenvinduet under madlavningen.

Boligens to værelser er samme størrelse og har en god udformning, der giver mulighed for både at have fx skrivebord, sofa og seng. Værelserne kan fx også bruges som henholdsvis soveværelse og stue. Begge værelser er med trægulv og har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Der er god skabsplads udenfor værelserne, hvormed disse ikke kommer til at fylde på værelserne.

Badeværelset er nyere med separat bruseniche og har et moderne udtryk med grålige nuancer, der står i en flot kontrast til det lyse skabselement med håndvask.

Boligen er beliggende på attraktive Frederiksbjerg, hvor du har alle midtbyens glæder inden for gåafstand. Du har fx et fitnesscenter lige rundt om hjørnet, og hvis du har glemt mælken til aftensmaden, så tager det kun 3 minutter at gå hen i Netto eller Rema 1000. Du har også kort til at nyde en øl ved de hyggelige caféer, barer og restauranter på Frederiks Allé og i Jægergårdsgade. Det er nemt at komme til både arbejde og uddannelse med gåafstand til både Aarhus st. og de mange busforbindelser fra Harald Jensens Plads.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt din interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Schleppegrellsgade 20B, st. i Aarhus C for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 41 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 59 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere