Rosenvænget 6, 8541 Skødstrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Familievilla med gåafstand til indkøb og skole i Løgten

Boligtype Villa

Boligareal 92 m²

Grundareal 1001 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1958

Adresse

Rosenvænget 6, 8541 Skødstrup

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3391
  • Boligareal 92 m²
  • Grundareal 1.001 m²
  • Kælderareal 70 m²
  • Etager 3

Familievilla med gåafstand til indkøb og skole i Løgten

Drømmer I om en hyggelig, velholdt og velbeliggende villa, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg, mens I ikke skal gå på kompromis med pladsen? Så fortjener denne villa i Løgten bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Rosenvænget 6 for jer.

Murstensvillaen er beliggende på en lukket vej i et børnevenligt område i Løgten, hvor der bor mange børnefamilier, der har legeaftaler på kryds og tværs. Det skaber en god og hyggelig harmoni på vejen med et godt naboskab. Her kan I samtidig nyde en hverdag med kort til hverdagens gøremål, da I har kort gåafstand til fx Skødstrup Skole, indkøb i Netto og det lokale letbanestop. Villaen blev opført i 1958, men har løbende gennemgået flere moderniseringer, så boligen i dag fremstår med et lyst og indbydende udtryk, mens I stadig kan finde charmerende detaljer fra 50’er byggeriet. Med boligens 192 etagemeter fordelt på tre niveauer, har I masser af plads, som hele familien kan boltre sig på.

I stueetagen finder I det charmerende, ældre køkken, hvorfra der er åbent indgang til den særskilte spiseafdeling. Hvis I ønsker et køkkenalrum, så har I her mulighed for at udvide køkkenet ved at vælte væggen og åbne op. I stueetagen finder I også en indbydende dobbeltstue, hvor I har god plads til både at have det store spisebordssæt samt arrangere et sofaområde, hvor I kan samles i de bløde sofaer eller invitere gæster til middag. Stuen inviterer lyset indenfor gennem sine store vinduespartier, der skaber en hyggelig atmosfære, som giver lyst til at slappe af, når aftenen står på filmhygge og afslapning. I finder ligeledes et badeværelse i stueetagen samt en entré med gulvvarme.

Et fint trappeopløb fører fra stueetagen op til villaens 1. sal med repos og to fine værelser med naturligt lysindfald fra vinduerne, trægulv og gulvvarme, så I er sikret lune fødder, når vinterkulden melder sin ankomst. 1. salen blev gennemrenoveret i 2006 med bl.a. nye vinduer og gulve.

I boligen finder I også en 70 kvm kælder, som både er høj, tør og varm. Kælderen byder på tre disponible rum, der er godt udformet samt et separat toilet og et lækkert badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. Kælderen har separat indgang, hvilket sikrer familien en uforstyrret nattesøvn, hvis teenageren kommer sent hjem. Villaen er omkranset af en stor, velanlagt have, der er nem at passe. Haven prydes af fine træer og buske, mens den store plæne inviterer til masser af boldspil og leg. I har samtidig rig mulighed for at nyde solen eller tænde op i grillen på en af de i alt fire terrasser.

Endvidere er alle vinduer i boligen skiftet løbende siden 2006.

Denne bolig er for jer, der ønsker en villa i et børnevenligt område, hvor I har plads til hele familien og kort til hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Rosenvænget 6 i Løgten for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 270 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 139 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 415 m²

Skødstrup

skoedstrup-skiltSkødstrup stationStrand ved SkødstrupSkødstrup skoleSkødstrup LægepraksisSkødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. Der er gode muligheder for at komme til Aarhus eller på motorvejen.

Skødstrup er i rivende udvikling med nye boligområder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og tog.

I Skødstrup kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere