Bækhusvej 6D, 8200 Aarhus N – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Vil du bo i en af byens smukkeste ejendomme - tæt på byen og ved skov og park?

Boligtype Rækkehus

Boligareal 171 m²

Grundareal 184 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1930/2006

Adresse

Bækhusvej 6D, 8200 Aarhus N

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3392
  • Boligareal 171 m²
  • Grundareal 184 m²
  • Etager 3

Vil du bo i en af byens smukkeste ejendomme - tæt på byen og ved skov og park?

Drømmer I om landlig idyl, men kan I ikke helt slippe tanken om at skulle ud af byen? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne kan fremvise jer dette 171kvm. store rækkehus lidt udenfor byens centrum, men stadig indenfor byskiltet.

Her har I skoven i ”baghaven” og grønne vidder ligeså langt øjet rækker. I har park og fodboldbane i nærområdet og så er I blot små 10 minutter på cykel fra Aarhus Centrum, hvor der er cykelsti hele vejen. Endvidere finder I DNU Skejby, Skejby erhvervspark samt forbindelser til bybus, Letbane og motorvejsnettet, hvilket gør det nemt at komme til og fra adressen. Indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner finder I små 2 km fra adressen.

Når I ankommer til ejendommen vil I straks opleve, at der er højt til ”loftet” og de grønne vidder skaber en landlig idyl.

Ejendommen er total ombygget i 2009, så alt står i en rigtig god stand.

I boligen træder i ind i en flot og lys entré, hvor der er god plads til hele familiens overtøj. Fra entreen har I på den ene side et stort moderne badeværelse med bruseniche, der er holdt i et tidsløst design. Tager I turen videre kommer I ind til boligens store leverum. Her har I et åbent køkken med moderne hvidevarer samt en utrolig rummelig stue. Her er der masser af plads for hele familien at boltre sig på og der er direkte adgang ud til boligens sydvestvendte terrasse, hvor I kan invitere familie og venner over til hygge i godt samvær.

Tager I trappen op til 1.salen finder I boligens sidste badeværelse med bruseniche samt tre store værelser med udsigt over de grønne vidder.

2. Salen rummer endnu et stort værelse (som ikke er godkendt beboelse) med højt til loftet, der vil fungere godt som forældresoveværelse, teenageværelse, kontor eller multirum.

Hele nærområdet omkring ejendommen er fælles, og der er også fælles cykelskur og parkeringsplads til ejendommen.

Hele rækkehuset står flot, lyst og velholdt og har den store rummelighed, den landlige idyl og beliggenheden vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at vise jer boligen frem.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Nye

solsikken nord for Aarhussolsikken i byen Nyesolsikken nord for Aarhus i Nye

Flyt til et idyllisk område med en unik beliggenhed. Nye er en grøn by beliggende ca. 12-13 km nord for Aarhus. Nye vil rumme alt hvad en almindelig forstad tilbyder og meget mere. Byen får et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, sportsklubber etc. Du får et bytorv med dagligvarehandel, delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

I Nye vil der være kommunale skoler, daginstitutioner samt privat vuggestue, børnehave og skole.  Du vil finde beboer fra ung til gammel, fra rig til fattig og et miks af lejere og ejere. Nye handler om fællesskab og om at give lidt mere end man får.

Letbanen stopper i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Transporttiden ind til Aarhus vil være ca. 25 min. Derudover er der også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

Lisbjerg

LisbjergskolenStier LisbjergLisbjerg stierLegeplads LisbjergLisbjerg SkiltLisbjerg

Lisbjerg er den lille hyggelig by nord for Aarhus. Den ligger lige uden for Aarhus og i rivende udvikling. Byen kan derfor betegnes som ideel for par og børnefamilier.

Letbanen har et stop i Lisbjerg, og der er gode cykelruter, busruter og nem adgang til motorvej enten ind til byen eller uden om Aarhus.

Byen er ideel til par, familier eller ældre, der vil finde ny, større eller mindre bolig. Du får skole, indkøb, daginstitutioner, naturområder, aktivt lokalmiljø.

Aarhus N

Aarhus StatsbibliotekTrøjborgstrandStorcenter NordTordenskoldsgade på TrøjborgAarhus Universitet

Aarhus N er et eftertragtet sted både til studerende og familier. Du finder lejlighedsblokke og boligkvarterer med rækkehuse og villaer. Den nordlige del af Aarhus er især eftertragtet for sin beliggenhed ind til Aarhus og sine mere stille områder.

I Aarhus N er der en masse busforbindelser til centrum eller andre steder i og omkring Aarhus, og letbanen har endda stop op ad Randersvej og ud til Lystrup.

Der er skoler, universiteter, børnehaver, indkøb, cafeliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand til Risskov. Den nordlige del af Aarhus har Christiansbjerg, Trøjborg, Skejby, Lisbjerg og den nye bydel NYE.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere