Skovgårdsvænget 102, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 72 m²

Grundareal 283 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1973

Adresse

Skovgårdsvænget 102, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 1.875.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.065 kr.
  • Sagsnummer 3398
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 283 m²
  • Etager 1

I et hyggeligt rækkehuskvarter i det vestlige Tranbjerg, finder I dette rækkehus. Her kan I nyde en rolig hverdag i børnevenlige omgivelser, hvor I har kort til både indkøb, skole og transport. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Skovgårdsvænget 102 for jer.

Rækkehuset blev opført i 1973, men har sidenhen gennemgået flere renoveringer, hvormed boligens 72 kvm i dag fremstår med et lyst og indbydende udtryk, mens charmerende detaljer som blålige fliser og en hyggelig udestue skaber et livligt udtryk i hjemmet.

Boligens køkken er med trægulv, brune og grå skabselementer, mens I har god skabs- og bordplads, der inviterer til nærvær under madlavningen. I køkkenet har I spiseplads til måltiderne, mens et stort vindue lyser rummet op. Køkkenet leder ind til entréen, hvorfra der er indgang til stuen. Stuen er et dejligt lyst rum med trægulv og god plads til at have spisebordssæt, mens der ligeså er plads til at etablere et hyggeligt stuehjørne med sofasæt, der indbyder til hygge og nærvær. Fra stuen har I udgang til udestuen, hvor store vinduespartier inviterer lys og liv ind og danner rammen for indendørs hygge både vinter og sommer. Udestuen ligger med udgang til den private, sydvestvendte terrasse, hvor I kan nyde masser af sol i løbet af dagen og tænde op under grillen. Ved terrassen finder I også et stykke have med fine bede og træer.

Badeværelset er med blålige fliser, badekar med brus samt et fint, hvidt skabsarrangement med fritstående håndvask. Boligens to værelser er godt udformet, så de er lette at indrette, mens de begge har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Endvidere byder boligen på et fint bryggers med håndvask, skabsplads samt plads til vaskemaskine. I finder også et disponibelt rum ved siden af bryggers, som I fx kan bruge til opbevaring, mens der foran boligen er en carport samt et lille skur.

Med boligens skønne placering i Tranbjerg kan I nyde godt af en central placering i et roligt nærmiljø, hvorfra I er tæt på alle hverdagens gøremål. I har fx gåafstand til legepladser, mens der kun er en 3 minutters cykeltur til dagsinstitutioner, Tranbjergskolen og Grønløkke Stadion, som byens veletablerede stisystem sikrer tryg adgang til. Indkøbsmuligheder som Fakta og Netto ligger ligeledes i gåafstand til hjemmet. Fra matriklen har I kort til lokale busforbindelser, mens Tranbjerg også byder på et lokalt letbanestop, hvormed I kan være i Aarhus C på 20 minutter.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne allerede i dag. Vi glæder os til at fremvise Skovgårdsvænget 102 i Tranbjerg J for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 96 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere