Jernaldervænget 77, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Hyggeligt etplansrækkehus i rolige omgivelser i Brabrand

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 96 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1990

Adresse

Jernaldervænget 77, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3433
  • Boligareal 96 m²

Hyggeligt etplansrækkehus i rolige omgivelser i Brabrand

Er I på udkig efter et rækkehus, hvor der er plads til hele familien, og hvor I har, skov, legepladser og Aarhus C tæt på jer? Så er vi hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Jernaldervænget 77 i Brabrand for jer, der kunne være et godt bud.

Her er alt, hvad man kan ønske sig for en problemfri hverdag samt får I en funktionel og gennemtænkt planløsning.

Nærområdet i Brabrand byder på skønne grønne områder, hvad enten man ønsker at dyrke udendørsfitness, fodbold eller nyde en idyllisk gå- eller løbetur langs Brabrandsøen. Turen kan også med stor fordel gå til én af Brabrands bakker, hvorfra der er en skøn udsigt over hele Aarhus. Området i og omkring Brabrand er i en aktiv og sund udvikling med et sund foreningsliv. I finder gode skoler, daginstutitioner og adskellige indkøbsmuligheder. Derudover er I 15 min fra Aarhus’ pulserende byliv og mange kulturelle tilbud.

I ankommer i en dejlig entré, der leder videre ind til boligens hjerterum, som består af en stor stue med karnap og et dejligt kig til egen have, med direkte udgang hertil fra stuen.

Her kan man nyde solens stråler mens familiens mindste leger, eller invitere venner og familie på hyggelige grillstunder. Er haven ikke nok kan man sende familiens mindste på den lukkede legeplads hvor børnene i foreningen kan lege sammen. Fra stuen har I et godt køkken/alrum, der danner nogle gode rammer, når jeres gastronomiske kunnen skal udfordres og hverdagsretten skal spices lidt op.

Boligen byder på i alt tre værelser, et stort badeværelse med gulvvarme og et funktionelt bryggers, med separat indgang, til familiens grovopbevaring, vaskemaskiner og overtøj.

Over alt fremstår boligen flot og er perfekt for børnefamilien, parret eller seniorerne.

Foreningslivet vægtes højt i kvarteret, hvor der hvert år bliver afholdt fastelavnsfest for kvarterets små beboere, der julehygges hver december og om sommeren kommer den fælles pizzaovn i brug flere gange i løbet af sæsonen.

Til arbejdsdage arrangeres der fælles morgenmad og hygge imens der arbejdes.

Har boligen vakt jeres interesse, så book en fremvisning i dag hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder og til at fremvise jer dette hyggelige rækkehus med en god beliggenhed i Brabrand.


Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 57 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere