Kolt Østerparken 58, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Luksus enderækkevilla med god planløsning

Boligtype Rækkehus

Boligareal 140 m²

Grundareal 213 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2014

Adresse

Kolt Østerparken 58, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3434
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 213 m²
  • Etager 1

Luksus enderækkevilla med god planløsning

Hvis I drømmer om at flytte i en spændende, moderne luksusbolig, så skal I opleve denne flotte enderækkevilla, som blev opført i 2014. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Kolt Østerparken 58 for jer.

Rækkehuset byder med sine 140 m2 bl.a. på fem værelser, og da der er foretaget kvalitetsvalg ved boligens opførsel, fremstår rækkehuset meget velholdt. Det giver boligen et gennemgående flot og moderne udtryk med god indretning.

Boligen ligger i et meget attraktivt og grønt område på en lukket vej, hvor I er i gåafstand til både grønne arealer, legepladser og indkøbsmuligheder som fx SuperBrugsen og Netto. Fra placeringen kan I på 5 minutter være på Aarhus Syd Motorvejen og der er mindre end 5 minutters gang til busstoppestedet, hvor bus 1A hvert 10. minut kører til Aarhus C. Området er meget børnevenligt, og der bor børn i alle aldre, som kan lege frit og trygt omkring. Der er samtidig kort til daginstitutioner og den lokale skole.

Stueetagen rummer både køkkenalrum og stue i ét, toilet samt bryggers, og man fornemmer straks boligens gode lysindfald og åbne stemning. Køkkenet er med integreret køkkenø med eksklusiv granitbordplade, og lægger op til hyggeligt samvær under madlavningen. Fra køkkenalrummet er der et flot glas- og dørparti, der fører ud til en skøn, privat terrasse, omgivet af høj, veletableret bøgehæk. På boligens sydside er endnu en terrasse, så der er rig mulighed for at nyde sol såvel som skygge hele dagen. Fliserne hertil blev renset og imprægneret i foråret 2020.

Et flot trappeopløb fører op til rækkehusets 1. sal, hvor I finder boligens badeværelse samt fire store værelser. Badeværelset har en stor bruseniche, ovenlysvindue med fjernbetjening og regnsensor, samt en håndvask placeret i et lækkert, pladsrigt skabsarrangement.

Endvidere byder rækkehuset på et praktisk bryggers i stueetagen, hvor der er skabe samt vaskemaskine og tørretumbler. Ved siden af boligen har I eget vognly med skur, der ligesom huset blev malet i sommeren 2020.

Dette flotte rækkehus er for jer, der er kræsne købere og som ønsker en spændende, vedligeholdelsesfri og indflytningsklar bolig. Her bliver I en del af et hyggeligt nærmiljø, hvor der er godt naboskab og mange børn. Hvis I har interesse for boligen, så kan I booke en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at fremvise Kolt Østerparken 58 i Hasselager for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 171 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hygge og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter til Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager kan desuden byde på gode muligheder for sportsaktiviteter og gode naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, daginstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere