Oddervej 187, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn villa med 148 etagemeter i Højbjerg - med mange muligheder

Boligtype Villa

Boligareal 74 m²

Grundareal 855 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1953

Adresse

Oddervej 187, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3437
  • Boligareal 74 m²
  • Grundareal 855 m²
  • Kælderareal 74 m²
  • Etager 2

Skøn villa med 148 etagemeter i Højbjerg - med mange muligheder

Ejendommen:

Velkommen til en super god mulighed til jer der mangler et rigtig godt sted at bo, og har lyst til at bo bynært, men samtidig have luft og natur omkring sig. 

Huset byder på en perfekt planløsning til den lille familie, som ikke kræver den kæmpe store villa, eller til seniorparret som har solgt det store hus, og nu vil have en billigere og mere simpelt boform - men stadig meget tæt på Aarhus C.

Der er 2 gode værelser i husets øvre plan. De er lyse og indretningsvenlige.

Køkkenet er åbent i forbindelse med stuen. Det er super fint, og her er god plads til både at have spisebord og stue. 

Badeværelset har fået et løft, og er med hvide fliser på væggene, og et af de gode gamle originale terrazzo gulve. Alt i alt, så giver det øvre plan en perfekt indretning og udnyttelse af kvadratmeterne.


I det nederste plan (en høj kælder) er der givet gas med en "upshining" af flere af rummene. Badeværelset har fået en stor renovering, og fremstår i top lækre materialer.

Derudover er der både vaskerum, opbevaringsrum, viktualierum, samt 2 disponible rum, som har fået en smart træbeklædning på væggene. Det skaber en fed stemning.

Huset er virkelig spændende, og har en masse muligheder for den rette køber. 


Området:

Skåde er en bydel i Aarhus, beliggende ca. 5 km syd for Aarhus C. Populært for børnefamilier, grundet byens attraktive områder, med Skåde skov og Storskov i nærheden. Her er der rig mulighed til friluftaktiviteter som cykling, løb og frisk skovluft til en hyggelig gåtur i en af Danmarks smukkeste skove beliggende ved vandet.

Desuden ligger Skåde skole få meter fra huset, hvor børnene sikkert kan komme til og fra. Indkøb, læge og tandlæge er alt i kortafstand. Med offentlig transport kan du komme til Aarhus centrum indenfor 15 minutter.

Det er en ejendom med de perfekte rammer til den rette køber, der vil have skov, skole, indkøb og Aarhus tæt på.


Lyder det interessant? Ring allerede i dag til Aarhus Mæglerne for at hører nærmere.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 116 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 186 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 6 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere