Bredgade 28, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 104 m²

Grundareal 858 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1948/1959

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Bredgade 28, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.298.000 kr.
  • Udbetaling 115.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.785 kr.
  • Sagsnummer 3456
  • Boligareal 104 m²
  • Grundareal 858 m²
  • Kælderareal 64 m²
  • Garageareal 20 m²
  • Etager 3
Del denne bolig

Vi byder velkommen til en villa i 3 plan, der oser af charme og god stemning hele vejen gennem huset. Lysindfaldet er rigtig godt, og fra mange vinduer er der et skønt kig til haven. Huset ligger rigtig godt placeret. Tæt på skolen, idrætsforening, indkøbsmuligheder, offentlig transport, mens Aarhus midtby kun er få minutters kørsel væk med enten bil, bus eller Letbane.

Stueplan består af entré, opholdsstue, flot køkken/alrum, som virkelig bringer huset sammen. Der er lyse trægulve i både stue, spisestue, køkken. Fra stuen er der udgang til haven, der ligger op til hygge og leg. Til huset er der en lækker sydvendt terrasse, som kan bruges til sommerens grill aftner.

På 1. salen finder du tre værelser, hvoraf det ene fungerer som gennemgangs værelse til de to soveværelser og et flot, moderne badeværelse.

Kælderetagen er rigtig god og varm, med flere disponible rum, hvoraf det ene bruges til vaskerum, og de andre giver forskellige muligheder for benyttelse bl.a. et værksted m.v. Kælderen har desuden egen udgang.

I haven findes flotte træer, bede og stor græsplæne - her er masser af plads til leg for de mindste. Om sommeren er haven helt lukket af, således man er privat og ugeneret.

Kontakt byens ejendomsmægler, Aarhus Mæglerne, for en fremvisning.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 208 m²

Type Villa

Kontantpris 1.998.000 kr.

Boligareal 111 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 169 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 149 m²

Type Villa

Kontantpris 3.998.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 2.698.000 kr.

Boligareal 80 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere