Nordlandsvej 62C, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn lejlighed med hems og altan til salg i Risskov

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 48 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 2006

Adresse

Nordlandsvej 62C, 1 4, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3460
  • Boligareal 48 m²

Skøn lejlighed med hems og altan til salg i Risskov

Lejligheden er beliggende i bygningens 1. sal. Foran lejligheden er der en svalegang og herfra træder man ind i lejlighedens gang. I forlængelse af denne er et dejligt lyst køkken og i forlængelse af køkkenet er der stueafdelingen, som har plads til en god hverdagsstue.

Stuen har en flot udsigt over området og herfra kan man også tilgå lejlighedens hyggelige altan.

I stuen findes en trappe som giver adgang til en stor hems, som er opført til kip. Denne kan anvendes som soveafdeling eller lignende. Dertil er der fra køkkenet, via en skydedør, adgang til, lejlighedens store værelse som har indbygget skabe.

Lejlighedens lyse badeværelse er godt udnyttet, her findes der både vaskemaskine og bruseniche.

Alt i alt en super lækker lejlighed. Giv et kald til os - Aarhus mæglerne vi svare på jeres spørgsmål og tager jer gerne med på en uforpligtende fremvisning.

Vi glæder os meget til at vise denne fantastiske lejlighed frem for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 87 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 76 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis skov med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere