Laskedalen 12, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 158 m²

Grundareal 739 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 2007

Adresse

Laskedalen 12, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.388 kr.
  • Sagsnummer 3490
  • Boligareal 158 m²
  • Grundareal 739 m²
  • Etager 1

Drømmer I om en moderne og indflytningsklar villa, hvor I kan nyde godt af en god placering, mens I ikke skal gå på kompromis med pladsen? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Laskedalen 12 i Brabrand for jer.

Moderne stil, rene linjer og en gennemstrømning af lys. Murstensvillaen blev opført i 2007, og med sin gode udformning og indretning, har I her plads til hele familien. Lejlighedens 158 kvm byder på både entré, fem værelser, to badeværelser, køkkenalrum og stue.

Når I bevæger jer fra entréen ind i køkkenalrummet, så mødes I straks af det indbydende lysindfald. Køkkenalrummet er et karakteristisk rum med et flot skråloft, der giver masser af luft i rummet, mens trægulv, ovenlysvinduer og indbyggede hylder sætter rammerne for den moderne indretning. Køkkenet er med hvide elementer, og der er god skabs- og bordplads til hverdagens madtrylleri, hvorfra I har udsyn til terrassen under madlavningen. Fra køkkenalrummet har I udgang til hjemmets sydøstvendte terrasse, hvor I kan nyde solen i løbet af dagen og tænde op i grillen på sommeraftener. Terrassen ligger ud til den private og aflukkede have, der med sin store plæne indbyder til masser af boldspil og leg.

Stuen er familiens samlingssted, hvor der er en skøn og indbydende atmosfære. Her har I god plads til det store sofasæt, hvor I kan slappe af og nyde hinandens nærvær til en god film. Stuen lyses godt op af sine loftspots, mens der er et stort vinduesparti ud til terrassen.

Med villaens gode udformning har I mulighed for at lave en voksenafdeling og en børneafdeling. De fem værelse er alle godt udformet, så de er lette at indrette, mens det store soveværelse har eget badeværelse. Boligens to badeværelser er begge med lyse fliser, hvide skabsarrangementer med håndvask samt separate brusenicher. Det ene badeværelse har også vaskesøjle.

Endvidere har boligen en carport, hvor I også finder et skur, hvor I fx kan opbevare værktøj, haveredskaber og cykler.

Boligen er placeret for enden af en rolig villavej. Her kan I nyde en hverdag med kort til både dagsinstitutioner, indkøb, skole og naturrige omgivelser. I har fx gåafstand til Børnehuset Safiren og indkøbsmuligheder som Netto og Nærkøb, mens børnene kan cykle til Egebakkeskolen på 10 minutter. Hvis I trænger til at lufte benene, så har I også gåafstand til Brabrand Sø og Årslev Engsø, hvor I kan nyde det rige dyre- og fugleliv. Tæt ved boligen finder I flere busforbindelser til Aarhus C, og hvis I tager bilen kan I være der på 20 minutter.

Denne bolig er for jer, der ønsker en lækker villa, hvor I har plads til hele familien. Her får I alle rammerne til et forme et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Laskedalen 12 i Brabrand for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere