Kløvermarksvej 1, 8300 Odder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Fantastisk familievilla med egen skov og indendørs pool

Boligtype Villa

Boligareal 415 m²

Grundareal 2432 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke B

Opført/Ombygget 1960/2020

Adresse

Kløvermarksvej 1, 8300 Odder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3547
  • Boligareal 415 m²
  • Grundareal 2.432 m²
  • Etager 2

Fantastisk familievilla med egen skov og indendørs pool

Denne skønne familievilla i Odder byder på udsøgte detaljer, som sætter rammerne for en hverdag, der er ud over det sædvanlige. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Kløvermarksvej 1 i Odder for jer.

I den sydlige del af Odder finder I denne gennemrenoveret villa med egen skov og kælkebakke, hvor der er kræset for hver en kvadratmeter i hjemmet. Med hele 415 m2 har I plads til hele familien, hvor toplansvillaen bl.a. byder på køkkenalrum, stue, to badeværelser, træningsrum, bryggers, indendørspool område samt fem værelser. Naturen er et gennemgående tema i hjemmet, hvor en moderne stil er kombineret med et råt udtryk gennem trænuancer og rå stenmaterialer.

Hjemmets store køkken i stueetagen byder på god plads til at nyde nærværet under madlavningen, hvor en stor kogeø danner centrum for hverdagens kogekunst. Køkkenet har et flot lysindfald fra to ovenlysvinduer, mens rummet byder lys og liv ind gennem sit store vinduesparti ud til terrasse og have. I køkkenalrummet har I god plads til spisebordssæt, hvor hverdagens måltider kan nydes og lektierne laves, mens rummet har loft til kip, der skaber masser af luft og en afslappende stemning. Der er gulvvarme i hele stueetagen, hvor I også finder fem værelser, der alle er med flot trægulv. Værelserne er indretningsvenlige og fordelt således, at det er muligt at have en voksenafdeling og en børneafdeling. Det store soveværelse er med eget walk-in skab, mens et andet værelse har egen hems.

I stueetagen finder I også villaens to badeværelser, hvor det store badeværelse har et lyst og moderne udtryk samt separat bruseniche, mens et spabad byder på boblende fornemmelser. Et rummeligt skabsarrangement på væggen giver god mulighed for opbevaring, hvorpå der er placeret to fritstående håndvaske i sten. Det andet badeværelse, prydes af store fliser på gulvet, mens lyse og mørke sten danner et råt og eksklusivt udtryk fra den separate bruseniche og det væghængte toilet til skabsarrangementet med håndvask. Fra det store badeværelse har I indgang til villaens lækre pool område med indbygget bar, hvor ovenlysvinduer samt store vinduespartier lyser rummet op og giver udsyn til terrasse og have. Fra pool området har I udgang til den store, overdækkede terrasse, hvor I kan tænde op i grillen, mens børnene leger i haven. Under terrassen er der lagt gulvvarme, hvilket giver jer mulighed for at etablere en udestue. Den private have prydes af flotte bede og træer, mens der ved terrassen er lavet en fin havedam.

På 1. sal finder I en stor stue med mange indretningsmæssige muligheder samt et værelse og et andet stort rum, hvor den nuværende ejer har etableret træningsrum.

Endvidere byder boligen på en stor garage/værksted, mens hjemmets jordvarmeanlæg sikrer en billig opvarmning af både boligen og den indendørs pool.

Odder er en by med et stærkt foreningsliv, hvor der er masser af sport- og fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Med villaens skønne placering er I omgivet af natur, mens I har kort til hverdagens gøremål. Fra boligen er I tæt på indkøbsmuligheder som Lidl og Fakta, lokale skoler, dagsinstitutioner og Vejlskoven, som ligger blot 500 meter fra hjemmet. I har samtidig mange transportmuligheder tæt ved i form af busforbindelser og det lokale letbanestop, mens der er nem adgang til motorvejen.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis villaen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Kløvermarksvej 1 i Odder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 270 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 139 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere