Møllevejen 23, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Høj stuelejlighed med stor altan, parkering og Botanisk have som nærmeste Nabo

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 85 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969/2002

Adresse

Møllevejen 23, ST tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3580
  • Boligareal 85 m²

Høj stuelejlighed med stor altan, parkering og Botanisk have som nærmeste Nabo

Drømmer du om din egen hyggelige oase med en central placering i Aarhus C, der giver dig nem adgang til at nyde midtbyens glæder? Så se med her. På Møllevejen 23. st. tv. får du den perfekte kombination af roligt nærmiljø på toppen af bakken, mens du inden for få hundrede meter finder Botanisk Have, Væksthuset, legepladser, søer og Den Gamle By.

Lejligheden byder på mange kvaliteter, der gør hverdagen helt speciel. Der kan blandt andet nævnes den store, overdækkede vestvendte altan, der vender ud mod Botanisk Have. Her kan du passende nyde morgenkaffen til den grønne udsigt eller tænde op i grillen til hyggelige grillaftener under åben himmel. Ejendommen blev opført i 1969, men boligen har sidenhen gennemgået flere moderniseringer og fremstår i dag med et lyst og moderne udtryk gennem sine 85 kvm. Lejligheden byder på bl.a. entré, køkkenalrum, stue, badeværelse og soveværelse samt et disponibelt rum.

Køkkenet er i et stilrent design med hvide skabselementer og lys træbordplade, hvor du har god skabs- og bordplads, der giver mulighed for store armbevægelser under hverdagens madlavning. I forlængelse af køkkenet kan du passende have spisebordet stående, hvor udsigten kan nydes under middagen. Køkkenalrummet ligger i åben forbindelse med stuen. I stuen har du god plads til sofasættet, hvor du fra sofaen kan følge med i solnedgangen. Her inviteres lys og liv ind i rummet af de store vinduespartier. Med skydedøren åben fungerer den store altan som et ekstra uderum, der kan nydes hele sommerhalvåret.

Boligens badeværelse er nyere med en flot jordfarve på væggene, der passer godt med de hvide nuancer i tråd med køkkenets stil. Badeværelset er med gulvvarme, separat bruseniche og plads til vaskemaskine, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement Soveværelset er med trægulv og har et naturligt lysindfald fra det store vindue, mens du har god plads til seng og skabe. Sælger har etableret et regulært disponibelt rum i det gamle walk-in. Det disponible rum giver derfor mulighed for et hobbyrum, ekstra opbevaring eller kontor. Det kan let genetableres som walk-in, hvis dette er et behov.

Endvidere er lejligheden del af en velfungerende ejerforening med fællesparkering for beboerne, vaskerum, cykelkælder, fællesrum og værksted. Du har desuden eget kælderrum i ejendommen.

Lejlighedens placering centralt i Aarhus C giver dig kort til alle hverdagens gøremål. Her kan du med Botanisk Have som din nabo nyde hyggelige gåture i grønne omgivelser, mens indkøb ved Vesterbro Torv i SuperBrugsen og Rema ligger få minutter væk. Fra boligens placering er der kort til både Latinerkvarteret og bymidten, der byder på mange hyggelige restauranter, cafeer og shoppingmuligheder. Du har desuden nem adgang til offentlig transport og motorvej.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Møllevejen 23 st. tv. i Aarhus C for dig.


Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 71 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 46 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere