Nørrevænget 18, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Rækkehus med privat have og mulighed for eget præg

Boligtype Rækkehus

Boligareal 72 m²

Grundareal 507 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1970

Adresse

Nørrevænget 18, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3584
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 507 m²
  • Etager 1

Rækkehus med privat have og mulighed for eget præg

Hygge, have og muligheder. Hvis du drømmer om en bolig, hvor du kan sætte dit eget præg og skabe en skøn hverdag, så fortjener dette rækkehus at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Nørrevænget 18 i Tranbjerg J for dig.

I et rækkehuskvarter i det nordøstlige Tranbjerg J, finder du dette 72 m2 rækkehus. Rækkehuset blev opført i 1970 og står med det originale interiør, hvor brune nuancer med farverige fliser og vægge var et hit. I dag trænger boligen til en klat maling eller to, og hvis du ikke er tiltrukket af den ikoniske 70’er stil, så er denne bolig din mulighed for at forme et hjem lige efter din smag.

I det 72 m2 store rækkehus finder du en entré, et værelse, en stue, et køkkenalrum, et badeværelse samt egen terrasse og have. Køkkenalrummet byder på god spiseplads, mens badeværelset har badekar og brus. Fra stuen er der udgang til hjemmets sydvestvendte terrasse. Her kan du nyde masser af sol, mens du har plads til både grill og havesæt. Terrassen ligger ud til den lukkede have, der med sin store plæne er nem at holde.

Tranbjerg J er et dejligt sted at bo, hvor foreningslivet er stærkt, og du finder både idrætsfaciliteter, sportshal og svømmehal. Fra boligens placering har du gåafstand til Center Syd, hvor du finder både supermarkeder, specialbutikker og bibliotek, mens du har kort til at nyde naturen i den lokale hundeskov. Du har samtidig blot en 3 minutters gåtur til det lokale letbanestop og er kun 15 minutter i bil fra midtbyens glæder i Aarhus C.

Endvidere er der egen indkørsel til boligen, hvor du også finder et skur. Her kan der fx opbevares haveredskaber eller laves værksted.

Denne bolig er for dig, der ønsker en bolig i rolige omgivelser, hvor du har masser af muligheder for at sætte dit eget præg. Hvis du er nysgerrig på at se og høre mere om boligen, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Nørrevænget 18 for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 123 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 119 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere