Fjordvej 44, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Fritidsbolig

Boligareal 70 m²

Grundareal 3609 m²

Rum/Værelser 4

Opført/Ombygget 1966/1971

Adresse

Fjordvej 44, 8340 Malling

  • Ejendomstype Fritidsbolig
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.566 kr.
  • Sagsnummer 3608
  • Boligareal 70 m²
  • Grundareal 3.609 m²
  • Etager 1

Drømmer I om en fritidsbolig, hvor I kan nyde ro fra hverdagen i naturrige omgivelser lige ved vandet? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Fjordvej 44 i Malling for jer.

Særligt for sommerhuset er dets store, private grund og unikke placering i 1. række til Norsminde Fjord. Ved at have fjorden som sin baghave, har boligen en unik ro, der giver en afslappende fornemmelse lige så snart, I træder ind. Boligen byder på tre værelser, køkken, stue, badeværelse, entré samt terrasse.

Boligen er et charmerende bjælkehus fra 1966. Køkkenet er lyst og med nyere hårde hvidevarer, mens der herfra er udgang til den store stue. Stuen er samlingspunktet i boligen, hvor der fra køkkenet er god plads til at arrangere spiseplads til hyggelige middage. I den anden ende af stuen kan der passende laves sofaarrangement ved brændeovnen, som I kan nyde godt af i vinterhalvåret, mens store vinduespartier lukker lys og liv ind i rummet, så I har det dejligt luftigt om sommeren og kan nyde den fantastiske udsigt til vandet. Badeværelset er lyst, har hvide skabselementer samt separat bruseniche. De tre værelser er praktisk udformet, så de er lette at indrette.

Fra stuen har I udgang til den store sydøstvendte terrasse, hvor I har masser af sol hele dagen og kan søge skygge i den overdækkede del, mens der er klargjort til udekøkken på siden af boligen. Med direkte nedgang til vandet fra haven, har I mulighed for at fange ørred, da området er et sandt lystfiskerparadis. I kan dyrke udelivet med vandaktiviteter som fx kajak, kano og paddleboard, og om vinteren kan I nyde det fantastiske syn af fjorden fyldt med svaner.

Med sommerhusets skønne placering i Norsminde har I naturen på tæt hold. Området er et fuglereservat, og I har derfor god mulighed for at nyde kvidrende fuglearter og måske spotte den smukke havørn. I har samtidig kun 2 minutters gang til Norsminde Havn, der bl.a. byder på fiskehus, gourmet oplevelser på Norsminde Kro samt krabbebro. Fra boligens placering er I blot 20 minutters kørsel fra Aarhus C.

Endvidere byder boligen på en carport, der har to disponible rum i forlængelse.

Denne bolig er for jer, der ønsker ægte sommerhusstemning, mens I har naturen på tæt hold til fri benyttelse. Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Fjordvej 44 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 70 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 87 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere