Hybenvænget 8, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Familievilla i attraktive Hørning

Boligtype Villa

Boligareal 140 m²

Grundareal 825 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1972

Adresse

Hybenvænget 8, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3620
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 825 m²
  • Garageareal 21 m²
  • Etager 1

Familievilla i attraktive Hørning

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, hvor I har alle rammerne til at danne et sundt og livligt familieliv? Så fortjener denne villa i Hørning bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Hybenvænget 8 i Hørning for jer.

I attraktive Hørning på et lukket vænge, finder I denne flotte familievilla, der med sine 140 m2 byder på både køkken, stue/alrum, badeværelse, gæstetoilet, fire værelser samt terrasse og have.

Køkkenet er med hvide elementer, klinker om bordpladen og masser af skabsplads. I forlængelse af køkkenet finder i alrummet, der byder på gode muligheder for at have det store spisebordssæt stående, hvor familien kan samles, og lektierne kan laves. I stue/alrummet finder I også et stuehjørne, der er familiens samlingssted, hvor I har en skøn udsigt til haven og terrassen via et stort glasparti. Stuen indbyder til hyggelige stunder og dejligt samvær med familien ved den varme brændeovn. Fra stuen har I direkte udgang til villaens terrasse, der omkranser huset. Her kan I nyde solen til hyggelige grillaftener, mens børnene leger i den lukkede have. Haven er nem at holde og byder på et stort græsareal, der ligger op til boldspil og leg.

Badeværelset er med lyse fliser, brus samt håndvask placeret i et fint, lyst skabsarrangement. Hjemmets fire værelser er godt udformet, så de er nemme at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Boligen byder også på et fint gæstetoilet.

Med blot 15 minutters kørsel til Aarhus Syd Motorvejen og 10 minutters cykeltur til Hørning st. ligger villaen som en drøm for pendleren, men også for børnefamilien. Kvarteret er aldeles børnevenligt med sine stisystemer, der gør det nemt for familiens mindste at komme til skole, sport og legeaftaler. Hørning centrum ligger i kort afstand til villaen og byder bl.a. på flere indkøbsmuligheder, slagter, bibliotek og læge. I er samtidig blot 20 minutters kørsel fra Aarhus C.

Endvidere byder boligen også på en 21 m2 garage, hvor I fx har mulighed for opbevaring.

Denne bolig er for jer, der drømmer om et trygt nærmiljø, hvor I er tæt på hverdagens gøremål uden at gå på kompromis med beliggenhed eller bolig. Hvis villaen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Hybenvænget 8 for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 74 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere