Snerlevænget 14, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Hyggelig villa tæt ved skole og indkøb i attraktive Hørning

Boligtype Villa

Boligareal 111 m²

Grundareal 1254 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1973

Adresse

Snerlevænget 14, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3624
  • Boligareal 111 m²
  • Grundareal 1.254 m²
  • Garageareal 40 m²
  • Etager 1

Hyggelig villa tæt ved skole og indkøb i attraktive Hørning

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, hvor I har alle rammerne til at skabe et livligt familieliv, mens I er tæt ved hverdagens gøremål? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Snerlevænget 14 i Hørning for jer.

Villaen ligger på en lukket villavej, hvor boligen er placeret på grunden med masser af luft til nærmeste naboer. Med sine 111 m2 byder boligen bl.a. på tre værelser, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse, køkkenalrum, stue samt terrasse og have.

Hjemmets køkken er et flot, nyere HTH-køkken fra 2007, med hvide elementer, granitbordplade og et godt lysindfald fra rummets vinduer. I køkkenalrummet har I god plads til det store spisebordssæt, hvor I kan nye hverdagens måltider eller lektierne kan laves. I forlængelse af køkkenalrummet finder I den store stue, der er hjemmets samlingspunkt. Med den gode plads kan I nemt arrangere sofaområde, der giver lyst til at slappe af i familiens nærvær til en god film. Stuen har et flot, lyst trægulv og lukker lys og liv ind i rummet med sit store vindues- og dørparti med udgang til terrassen. På den 50 m2 store terrasse kan I nyde eftermiddags- og aftensol til hyggelige grillaftener, mens børnene leger i haven. Haven er let anlagt, så den er nem at holde, mens den store plæne ligger op til boldspil og leg.

Badeværelset er lyst, har mørke fliser i gulvet og separat bruseniche, mens den fritstående håndvask er placeret i et fint skabsarrangement. De tre værelser er godt udformet, så de er lette at indrette, mens vinduerne lyser rummene op.

Hørning er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sports- og fritidsaktiviteter for både store og små. Med boligens gode placering centralt i Hørning, er I tæt ved alle hverdagens gøremål. I har fx gåafstand til indkøbsmuligheder som SuperBrugsen og Fakta, mens byens velanlagte stisystemer giver nem og tryg adgang til daginstitutioner, skole og Hørning Idrætscenter. Fra boligens placering er I samtidig tæt ved togforbindelser fra Hørning St., mens I er blot 15 minutters kørsel fra Aarhus C.

Endvidere byder boligen på en stor garage med et disponibelt rum, der fx kan bruges som værksted eller til opbevaring. I forlængelse af garagen finder I også et skur.

Hvis villaen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Snerlevænget 14 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 116 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 186 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere