Skåde Skovvej 41, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lys toværelseslejlighed tæt ved skov og strand

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 76 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke B

Opført/Ombygget 1999

Adresse

Skåde Skovvej 41, ST th, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3643
  • Boligareal 76 m²

Lys toværelseslejlighed tæt ved skov og strand

I hyggelige Skåde, der ligger ca. 6 km syd for Aarhus C, udbydes nu denne fine lejlighed, hvor du hver dag kan nyde naturrige omgivelser, mens du har alle rammerne til at trække dig tilbage og lade op. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Skåde Skovvej 41, st. th. for dig.

For enden af et flot lejlighedskompleks finder du denne 76 m2 lejlighed. Boligen har et gennemgående moderne udtryk med parketgulve og et godt lysindfald, hvor du både finder entré, stort køkkenalrum og stue, badeværelse samt terrasse. Køkkenet er med masser af skabsplads, hvide elementer og lys bordplade med kant af træ, mens der er god bordplads, som byder op til hyggeligt nærvær under madlavningen. I det kombinerede køkkenalrum og stue mødes du af et godt lysindfald fra de store vinduespartier, hvor du har god plads til både spisebordssæt og sofaområde, der inviterer til afslapning efter en lang dag. Fra køkkenet har du udgang til boligens overdækket terrasse, der ligger ud til et fælles græsareal, hvor du kan nyde morgensol med udsigt til skov og græssende får med lam på folden.

Værelset har indbygget skab, og der er god plads til både seng og skrivebord, mens et vindue lukker lys og liv ind i rummet. Badeværelset er med lyse klinker, justerbar gulvvarme, hvide elementer, separat bruseniche, en separat bordplade og skuffedarium med vaskemaskine samt tørretumbler.

Med lejlighedens skønne placering med udgang til en fold, der ligger lige op ad Marselisborg Skovene, har du kort til at nyde både skov og strand. Du har fx gåafstand til at nyde vandrestierne i skoven, cykelture på mountainbike-sporene, forfriskende svømmeture ved Moesgaard Strand eller træne svingarmen på golfbanerne i Aarhus Golf Club. Fra adressen har du samtidig kort til indkøbsmuligheder som Rema 1000 og SuperBrugsen, mens du er tæt ved de hyppige busforbindelser fra Ny Moesgaardsvej/handelsfagskolen, der kører direkte til Aarhus C.

Denne bolig er for dig, der drømmer om din egen lækre oase, hvor du hver dag står op til synet af den smukke, omkringliggende natur, mens du er tæt ved det pulserende byliv i Aarhus C. Hvis boligen har vakt din interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Skåde Skovvej 41, st. th. for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 69 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 6 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere