Børupvej 162, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Indflytningsklart rækkehus med tre værelser

Boligtype Rækkehus

Boligareal 123 m²

Grundareal 185 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 1977

Adresse

Børupvej 162, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3648
  • Boligareal 123 m²
  • Grundareal 185 m²
  • Etager 2

Indflytningsklart rækkehus med tre værelser

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, hvor I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv, mens I er tæt ved både indkøb og skole? Så fortjener dette rækkehus bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Børupvej 162 i Tranbjerg J for jer.

I et roligt rækkehuskvarter i Tranbjerg J finder I dette fine rækkehus. Med boligens 123 m2 finder I både bryggers, køkken, stue/alrum, tre værelser, badeværelse, gæstetoilet samt en terrasse.

I stueetagen finder I køkkenet, der er med brunlige elementer og masser af skabs- og bordplads, der byder op til hyggeligt samvær under madlavningen. Køkkenet ligger ud til stuen, der er godt udformet, så der kan arrangeres en afdeling med spisebordssæt. Stuen prydes af en charmerende, hvid murstensvæg, hvor et flot lysindfald fra det store vindue- og dørparti inviterer liv ind i rummet og skaber en afslappende stemning. Fra stuen er der udgang til den sydøstvendte terrasse, hvor I har god plads til både solstole, havebord og grill til lune sommeraftener. I stueetagen finder I også et bryggers med håndvask og vaskemaskine samt et fint gæstetoilet.

En trappe fører op til boligens 1. sal. Her finder I hjemmets badeværelse samt tre indretningsvenlige værelser, der lyses op af deres store vinduer. Badeværelset er med separat bruseniche og har et lyst udtryk, hvor håndvasken er placeret i et flot, hvidt skabsarrangement.

Foran boligen finder I en bred indkørsel med plads til to biler, hvoraf den ene kan holde under vognly. Ved boligens terrasse finder I endvidere et skur, hvor I har plads til at opbevare fx haveredskaber eller værktøj.

Med boligens skønne placering i et børnevenligt område, kan I nyde godt af trygge rammer og grønne områder. Boligen ligger lige ved en legeplads, mens der ad de veletablerede stisystemer er hurtig og tryg adgang til både skole, dagsinstitutioner samt indkøbsmuligheder. I er bl.a. i kort gåafstand til Netto, det lokale letbanestop, busforbindelser samt Tranbjergskolen. Tranbjerg byder på et stærkt foreningsliv med mange sportsaktiviteter til både børn og voksne samt idrætsfaciliteter, svømmehal og sportshal.

Dette rækkehus er for jer, der ønsker at bosætte jer i et børnevenligt nærmiljø, hvor I er tæt ved alle hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Børupvej 162 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 72 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 119 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere