Ingerslevvænget 4, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 129 m²

Grundareal 743 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2012

Adresse

Ingerslevvænget 4, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.592 kr.
  • Sagsnummer 3658
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 743 m²
  • Etager 1

Drømmer I om et moderne og vedligeholdelsesfrit hjem, hvor I har alle rammerne til skabe et sundt og livligt familieliv? Så fortjener denne flotte villa bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Ingerslevvænget 4 i Tranbjerg J for jer.

I et roligt villakvarter i Tranbjerg J finder I denne 129 kvm villa. Boligen blev bygget i 2012, hvor der var fokus på kvalitetsmaterialer samt at forme et hjem, der kunne samle familien. Boligen fremstår derfor med et lyst og moderne udtryk, hvor detaljer som loft til kip, effektiv lydisolering og et vægdrivhus skaber masser af luft i boligen og danner rammerne for en spændende hverdag. Boligen byder på bl.a. køkkenalrum, stue, to værelser, to badeværelser, bryggers samt terrasse og have.

Villaens køkken er med hvide elementer, god skabsplads og et naturligt lysindfald fra vinduespartierne, mens en flot køkkenø indbyder til nærvær under madlavningen. I køkkenalrummet har I plads til spisebordssæt, hvor en indbygget pejs adskiller køkkenalrummet og stuen, med glas til begge sider. Stuen er familiens samlingssted, hvor et hyggeligt sofaarrangement ligger op til afslapning efter en lang dag. Fra stuen har i udgang til det hyggelige vægdrivhus, der kan bruges som udestue, hvorfra der er dør ud til den sydvendte terrasse. På terrassen har I god plads til havebord og grill, hvor I kan nyde et glas vin i aftensolen. Terrassen grænser ud til den dejlige have, som er flot indrettet med bede, træer og græsplæne til leg.

Boligen byder på to indretningsvenlige værelser, hvor der fra det store værelse er udgang til hjemmets store badeværelse. Det store badeværelse er med flotte, naturfarvet fliser i gulvet, separat bruseniche, spabad samt et hvidt skabsarrangement med håndvask. Boligens andet badeværelse er ligeledes med separat bruseniche og naturfarvet gulvfliser.

Endvidere byder boligen på en carport med et muret skur i forlængelse, der kan bruges værksted eller til opbevaring af haveredskaber.

Tranbjerg er en dejlig by, der byder på et aktivt foreningsliv med mange fritids- og sportsaktiviteter for både børn og voksne. Med boligens skønne placering er I tæt ved alle hverdagens gøremål. I har fx blot 150 meter til indkøb i Fakta, mens byens veletableret stisystem sikrer hele familien nem og tryg adgang til skole, sport og legeaftaler. Fra adressen er I samtidig tæt på det lokale letbanestop, de mange busforbindelser fra Landevejen og Orholt Alle, og I har nem adgang til motorvejen.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Ingerslevvænget 4 i Tranbjerg J for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere