Tordenskjoldsgade 8, 8200 Aarhus N – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Charmerende toværelseslejlighed i attraktive Trøjborg

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 52 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1900

Adresse

Tordenskjoldsgade 8, 2 8200 Aarhus N

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3673
  • Boligareal 52 m²

Charmerende toværelseslejlighed i attraktive Trøjborg

Drømmer du om din egen lækre oase, hvor du kan nyde godt af midtbyens glæder, mens du kan trække dig tilbage og lade op? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Tordenskjoldsgade 8, 2. på Trøjborg i Aarhus N for dig.

I det centrale Trøjborg finder du denne flotte toværelseslejlighed på 2. sal. Boligens 52 m2 byder på en god planløsning, hvor der er skabt en rummelig stue, køkken, soveværelse, entré samt badeværelse. I stuen fornemmer du straks den afslappende stemning, hvor charmerende detaljer fra den rå New Yorker-væg samt det det originale trægulv kombineres med en lys og moderne stil. Stuen byder på god plads til både spisebordssæt og sofaarrangement, mens to lyd- og energitætte vinduer lukker masser af lys og liv ind i rummet, der giver dig lyst til at slappe af efter en lang dag.

Køkkenet er totalrenoveret i 2019, hvor rå murstensvægge blev kombineret med et lækkert, moderne inventar fra Svane Køkken. Med sine hvide elementer, grålige fliser, opvaskemaskine, integreret kombiovn og fine lysindfald med udsyn til gårdhaven, indbyder køkkenet til madlavningstrylleri. Hjemmets badeværelse blev ligeledes totalrenoveret i 2019 med inventar fra Svane Køkken, hvor der blev etableret væghængt toilet, en stor brusekabine samt indbygget spejl med back light og integreret varme for antidug. Soveværelset er med indbygget skab, originalt trægulv samt lyd- og energitætte vinduer med udsigt til gårdhaven.

Med lejlighedens skønne placering i Trøjborg er boligen perfekt til både forældrekøb, singler eller par, der ønsker at være tæt på byliv og uddannelsesinstitutioner. Rema 1000 ligger lige rundt om hjørnet fra lejligheden, mens du har gåafstand til både Aarhus Universitet, Arkitektskolen samt naturrige oplevelser ved Den Permanente og Riis Skov.

Endvidere byder boligen på et mindre kælderområde, hvor der er fælles vaskemaskine samt tørretumbler og plads til cykler. Ejendommen byder også på en hyggelig fælles gårdhave med borde- og bænkesæt samt fællesgrill.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Tordenskjoldsgade 8, 2. for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 76 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 69 m²

Nye

solsikken nord for Aarhussolsikken i byen Nyesolsikken nord for Aarhus i Nye

Flyt til et idyllisk område med en unik beliggenhed. Nye er en grøn by beliggende ca. 12-13 km nord for Aarhus. Nye vil rumme alt hvad en almindelig forstad tilbyder og meget mere. Byen får et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, sportsklubber etc. Du får et bytorv med dagligvarehandel, delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

I Nye vil der være kommunale skoler, dagsinstitutioner samt privat vuggestue, børnehave og skole.  Du vil finde beboer fra ung til gammel, fra alle socialklasser og et miks af lejere og ejere. Nye handler om fællesskab, og om at give lidt mere end man får.

Letbanen stopper i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Transporttiden ind til Aarhus vil være ca. 25 min. Derudover er der også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

Lisbjerg

LisbjergskolenStier LisbjergLisbjerg stierLegeplads LisbjergLisbjerg SkiltLisbjerg

Lisbjerg er den lille hyggelig by nord for Aarhus. Den ligger lige uden for Aarhus og er i rivende udvikling. Byen kan derfor betegnes som ideel for par og børnefamilier.

Letbanen har et stop i Lisbjerg, og der er gode cykelruter, busruter og nem adgang til motorvej enten ind til byen eller uden om Aarhus.

Byen er ideel til par, familier eller ældre, der vil finde ny, større eller mindre bolig. Du får skole, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, aktivt lokalmiljø.

Aarhus N

Aarhus StatsbibliotekTrøjborgstrandStorcenter NordTordenskoldsgade på TrøjborgAarhus Universitet

Aarhus N er et eftertragtet sted både til studerende og familier. Du finder lejlighedsblokke og boligkvarterer med rækkehuse og villaer. Den nordlige del af Aarhus er især eftertragtet for sin beliggenhed tæt ved Aarhus C og sine mere stille områder.

I Aarhus N er der en masse busforbindelser til centrum eller andre steder i og omkring Aarhus, og letbanen har endda flere stop op ad Randersvej og ud til Lystrup.

Der er skoler, universiteter, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand til Risskov. Den nordlige del af Aarhus har Christiansbjerg, Trøjborg, Skejby, Lisbjerg og den nye bydel NYE.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere