Smedegårds Allé 6, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Idyllisk bindingsværkshus med et moderne indre

Boligtype Villa

Boligareal 270 m²

Grundareal 1400 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke B

Opført/Ombygget 1850/1999

Adresse

Smedegårds Allé 6, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3675
  • Boligareal 270 m²
  • Grundareal 1.400 m²
  • Kælderareal 16 m²
  • Etager 3

Idyllisk bindingsværkshus med et moderne indre

Hvis I drømmer om at bo i en charmerende, klassisk bolig, men ikke kan overskue renoveringsplanerne, så tag et kig på denne villa i Malling. Dette smukke bindingsværkshus blev opført i 1850, men boligen har sidenhen gennemgået omfattende renoveringer. Indvendigt har boligen derfor i dag et lyst og moderne udtryk med respekt for boligens originale detaljer. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Smedegårds Allé 6 for jer.

Ejendommen er blandt byens ældste og har fæstebreve til Vilhelmsborg helt tilbage til 1664. Man bliver hurtigt betaget af det smukke, hvide bindingsværkshus. Husets idylliske ydre giver en nærmest beroligende fornemmelse, og det samme gør det moderne indre. Boligen har nemlig et skønt lysindfald gennem sine 270 kvm i både stueetage og på 1. salen. Her skal I ikke gå på kompromis med pladsen, da I har god plads til at børnene kan boltre sig med en oplagt overetage som børne/-ungeafdeling med fællesrum. Huset byder også på plads til både hjemmekontor, hobbyrum og gæsteværelse.

I det store køkken finder I et flot snedkerkøkken fra BIGA. Køkkenet er beklædt med lyse klinker, og I har masser af plads til spisebordsættet, hvor familien kan samles om hverdagens måltider. Ejendommen har en stor og dejlig familiestue med lysindfald fra både nord og syd, mens den er præget af charmerende detaljer fra synlige loftsbjælker og brændeovn. Dertil har stueetagen 3 store værelser, et kontor, et stort bryggers med vaskesøjler og to skønne badeværelser af høj kvalitet, hvoraf det ene er med boblebad, der gør hverdagens badeoplevelse helt speciel.

På første sal er der masser af plads og muligheder. Her finder I 3 store værelser, samt en stue. Hele etagen har fået lagt nyere trægulv, og alle rum fremstår yderst lyse med synlige hvidmalede bjælker. Det naturlige lys er på fin måde inddraget i alle lokaler. Dette er gjort ved at åbne op omkring vinduer, og ved hjælp af et stort vinduesparti i husets gavl.

Huset har have på to sider. Det dejlige private og parklignende haver, med store træer og hegn der skærmer haven fra alle led. Som tilbygning til huset er der et stort isoleret og opvarmet hobbyrum, med tilgang fra haven. Der er en stor terrasse på husets sydside, som kan nydes og indrettes efter behov.

Villaen ligger i roligt kvarter, hvor I er tæt ved både legepladser og grønne områder. I har fx kort til de naturrige omgivelser ved Ajstrup Strand og Vilhelmsborg Skoven, mens dagsinstitutioner og Malling Skole ligger under 1 kilometer fra matriklen. Malling har desuden eget letbanestop, og fra hjemmet har I 20 minutter i bil til Aarhus C.

Boligen er både for jer, der ønsker en rolig placering i et børnevenligt område, hvor I kan nyde hverdagen i lækre omgivelser samt jer, der fx ønsker at bo flere generationer under samme tag. Her får I alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Smedegårds Allé 6 i Malling for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 139 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 415 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere