Engelstoft 19A, 8520 Lystrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skønt rækkehus med fire værelser i Elev tæt ved Lystrup

Boligtype Rækkehus

Boligareal 148 m²

Grundareal 244 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Engelstoft 19A, 8520 Lystrup

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3682
  • Boligareal 148 m²
  • Grundareal 244 m²
  • Etager 2

Skønt rækkehus med fire værelser i Elev tæt ved Lystrup

Hvis I drømmer om en moderne og indflytningsklar bolig, hvor I kan nyde godt af en rolig placering i et naturskønt område, mens I har kort til Lystrup by, så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Engelstoft 19A I Elev for jer.

I et roligt rækkehuskvarter i Elev, finder I dette lækre rækkehus. Elev er en dejlig by, der er præget af smuk natur ved Lisbjerg Skov, mens der bor mange børnefamilier. Rækkehuset blev opført i 2016, hvor lyset blev et gennemgående tema i hjemmet. Boligen er udformet med mange vinduespartier, der inviterer lys og liv ind og skaber en gennemgående afslappende fornemmelse. Rækkehuset er i to plan. Der er gulvvarme i hele stueetagen, hvor I finder køkkenalrum, bryggers og gæstetoilet, mens 1. salen byder på fire værelser samt et badeværelse.

Ved den indbydende entré finder I et fint bryggers med god skabsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er et flot og funktionelt Svanekøkken med mathvide elementer, som blev skiftet i 2021. Det velholdte køkken er udstyret med bl.a. quooker-vandhane og masser af skabsplads. Køkkenalrummet er familiens samlingssted med god plads til at have spisebordet stående. I alrummets stuekrog kan I passende arrangere sofasættet, så I kan samles til filmhygge. Fra alrummet har I udgang til den store, stenbelagte terrasse. Terrassen er i sydvest, hvilket giver jer rig mulighed for at nyde solens lune stråler. På siden af huset finder I jeres helt egen hyggekrog, som I fx kan indrette med hynder og puder.

Boligens badeværelse er i tråd med det tidsløse design og er med separat bruseniche og væghængt toilet, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement. Badeværelset har et ovenlysvindue, der selv automatisk lukker, hvis det regner. I finder også et fint gæstetoilet i stueetagen.

På 1. salen er der en god planløsning, hvor I finder fire gode værelser. Værelserne er alle med lyst trægulv, mens de er lette at indrette og har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Endvidere er der carport med skur i forlængelse.

I Elev får I en skøn beliggenhed, hvor I har rig mulighed for at nyde naturen i ro og mag. Elev har både dagsinstitutioner samt Elev Skole, hvor børnene kan gå til og med 5. klassetrin. Elev gør meget ud af at sikre områdets velvære for familier, og derfor investeres der fx meget i legepladser. Byen er et skønt sted til hyggelige gåture, da I både finder Lisbjerg Skov, store græsarealer og små søer tæt ved hjemmet, som byder på et rigt dyre- og fugleliv. Området er også præget af en spændende udvikling, hvor der opføres nye, unikke ejendomsprojekter såsom Sneglehusene i Nye. På en 5 minutters køretur kan være inde i Lystrup, hvor I finder fx skole, sportshal og indkøbsmuligheder.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Engelstoft 19A i Elev for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 102 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Lystrup

lystrup-skiltLystrup CentrumEgå EngsøStisystem LystrupElsted SkoleLystrup

Lystrup er en hyggelig og naturskøn by beliggende ca. 10-12 km nord for Aarhus. Det er byen med det hele til børnefamilien, par eller unge, der vil studere i Aarhus.

Lystrup har en fabelagtig udsigt over Aarhus bugten og en smuk natur ved Egå Engsø. Du kan nemt komme til og fra Aarhus. Motorvejen er tæt på, og der er gode transportmuligheder med bus.

Der er børnevenlige stisystemer til skole og børnehave samt rundt i kvartererne. Der er skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, restauranter, skønne naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere