Skovsgårdsvænget 21, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 135 m²

Grundareal 881 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 2000

Adresse

Skovsgårdsvænget 21, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.055 kr.
  • Sagsnummer 3688
  • Boligareal 135 m²
  • Grundareal 881 m²
  • Etager 1

Drømmer I om et indflytningsklart hjem, hvor I har plads til hele familien, mens I kan nyde en central placering, der gør det let at komme til hverdagens gøremål? Så se med her. Hos Aarhus Mæglerne er vi glade for at kunne fremvise Skovsgårdsvænget 21 i Hørning for jer.

På en rolig villavej i det sydøstlige Hørning finder I denne flotte villa. Boligen byder med sine 135 kvm på bl.a. fire værelser, to badeværelser, et køkkenalrum med stue i forlængelse, et bryggers, en terrasse og en stor have. Køkkenet er et flot og vedligeholdt U-køkken, der har et godt lysindfald fra sine fine karnapvinduer, hvorfra I kan nyde udsynet til haven. Her har I god bordplads til at samles om madlavningen, når der skal trylles hverdagsretter i køkkenet. I det store køkkenalrum har I plads til et spisebordssæt, mens I herfra har direkte udgang til den stenbelagte terrasse. På terrassen kan I nyde masser af sol i løbet af dagen til et godt glas vin eller en hyggelig grillaften. Ved terrassen finder I hjemmets lukkede have, der med sin store plæne byder op til boldspil og leg.

I åben forbindelse med køkkenalrummet finder I stuen. Stuen er boligens hjerterum, hvor I har plads til et hyggeligt sofaarrangement, der samler familien til nærvær efter en lang dag. Boligens fire værelser og to badeværelser er placeret således, at der kan arrangeres en børneafdeling og en voksenafdeling. Værelserne er med flot trægulv og har et naturligt lysindfald fra vinduerne, mens begge badeværelser er med separat bruseniche og hvide skabselementer.

Hørning er en hyggelig by med et godt foreningsliv, der byder på mange fritids- og sportsaktiviteter. Villaen er placeret for enden af en villavej i et børnevenligt villakvarter, hvor I er tæt på både legepladser og grønne områder. Hørningskolen og dagsinstitutioner ligger en kort cykeltur fra adressen, mens byen har gode indkøbsmuligheder i form af Netto, SuperBrugsen og Fakta. Fra boligen har I samtidig kort til transportmuligheder fra Hørning St., mens I er blot 8 minutters kørsel fra motorvejen.

Endvidere finder I også et skur ved siden af boligen, hvor I har plads til opbevaring af cykler og haveredskaber.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Skovsgårdsvænget 21 i Hørning for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere