Søgade 10A, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Drømmer du om din egen lækre oase, mens du bor lige ved det pulserende byliv i Aarhus C?

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 108 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1986/2007

Adresse

Søgade 10A, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3703
  • Boligareal 108 m²

Drømmer du om din egen lækre oase, mens du bor lige ved det pulserende byliv i Aarhus C?

Drømmer du om din egen lækre oase, hvor du har plads til at trække dig tilbage og lade op, mens du bor lige ved det pulserende byliv i Aarhus C? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at fremvise Søgade 10A i Aarhus C for dig.


Med sine 108 m2, byder lejligheden på både entré, stue, køkken badeværelse og hele 3 værelser fordelt på 2 etager. Boligen er yderst velholdt og har et gennemgående lyst udtryk med flotte træplankegulve. Du bydes indenfor i lejlighedens entré, hvor du kan hænge overtøjet samt have plads til opbevaring. Køkkenet er med lyse elementer og har et godt lysindfald fra sit store vindue, hvorfra der er udkig til gårdhaven. I sammenhæng med køkkenet, findes et stort stueområde med masser af plads til både spise og hverdagsstue, hvor du kan nyde måltider og hyggeligt samvær. 


På boligen 1. sal findes boligens 3 værelser samt badeværelse. Boligens værelser er nemme at indrette med plads til både seng, skrivebord og skabe. Hjemmet byder endvidere på et stort badeværelse med bruseniche og hvide fliser, hvor der er god plads til opsætning af skabe til opbevaring.


Med lejlighedens placering centralt i Aarhus C kan du nyde alle bylivets goder fra forreste række. Du har fx indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet i form af Føtex, Netto og Rema 1000, mens du er tæt ved kulturelle oplevelser i Musikhuset, ARoS samt hyggelige spisesteder og butikker langs Frederiks Allé. Fra placeringen er du samtidig tæt ved de mange busforbindelser fra Frederiks Allé, samt togforbindelserne og Letbanen ved Hovedbanegården.


Denne lejlighed er både ideel for parret eller singlen, der ønsker en rolig hverdag omgivet af det pulserende byliv. Beliggenhed er blot en af de ting, der gør denne lejlighed helt unik og vi vil klart anbefale dig at komme og se lejligheden. Hvis du er nysgerrig på at høre mere om boligens muligheder, så kontakt Aarhus Mæglerne allerede i dag. Vi glæder os til at fremvise Søgade 10A for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 58 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 86 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 109 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere