Mondrupsvej 12, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Idyllisk bindingsværkshus med et moderne indre

Boligtype Villa

Boligareal 159 m²

Grundareal 745 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke D

Opført/Ombygget 1827/2007

Adresse

Mondrupsvej 12, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3729
  • Boligareal 159 m²
  • Grundareal 745 m²
  • Etager 2

Idyllisk bindingsværkshus med et moderne indre

Hvis I drømmer om at bo i en charmerende, klassisk bolig, men ikke kan overskue renoveringsplanerne, så tag et kig på denne villa i Stavtrup. Dette smukke bindingsværkshus blev opført i 1827, men boligen har sidenhen gennemgået omfattende renoveringer. Indvendigt har boligen derfor i dag et lyst og moderne udtryk med respekt for boligens originale detaljer. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Mondrupsvej 12 for jer.

Man bliver hurtigt betaget af det smukke, gule bindingsværkshus. Det idylliske ydre giver en nærmest beroligende fornemmelse, og det samme gør det moderne indre. Boligen har nemlig et skønt lysindfald gennem sine 200 kvm i både stueetage og på 1. salen. I stuetagen finder I to køkkener, to badeværelse, en stue, to værelser samt en udestue, mens I på 1. salen finder to værelser, et opholdsrum samt et loftsrum.

Boligens ene køkken er moderne med hvide elementer, grålige gulvfliser og god skabs- og bordplads, der inviterer til nærvær under madlavningen. I det store køkken har I samtidig plads til spisebordsættet, hvor hverdagens måltider kan nydes og lektiernes laves til et grønt udsyn gennem køkkenvinduerne. I stuen kan I passende lave sofaarrangement, så I kan smide jer i de blødere lag, når aftenen står på film eller brætspil. Stuen har et dejligt lysindfald fra de mange vinduer, der inviterer lys og liv ind i de idylliske rammer og skaber en afslappende fornemmelse. Hjemmets andet køkken er med lyse skabselementer, opvaskemaskine og trægulv, mens der herfra er udgang til haven. Haven er velholdt, mens den prydes af fine træer, buske og bede.

Boligens ene badeværelse er moderne med mørke fliser i gulvet, lækkert badekar, separat bruseniche og væghængt toilet, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabselement, der er i tråd med stilen fra køkkenet. Det andet badeværelse er med brunlige fliser og separat bruseniche, mens der er god opbevaringsplads i skabssystemet ved håndvasken.

Med husets gode værelsesfordeling er det muligt at etablere en børneafdeling og en voksenafdeling. I kan fx arrangere børneværelser på 1. sal med et fællesareal i opholdsrummet, hvor værelserne prydes af charmerende loftsbjælker og lyse trægulve, mens der er et naturligt lysindfald fra vinduerne. De to værelser i stueetagen har ligeledes et dejligt lysindfald samt et grønt udsyn.

Endvidere giver boligens udestue jer mulighed for at nyde årstiderne skifte i hyggelige rammer, mens I også finder et skur i haven, hvor I fx kan opbevare haveredskaber og værktøj.

Med boligens skønne placering kan I nyde en hverdag tæt ved bl.a. naturrige omgivelser, skole og sportsaktiviteter. I har fx kun 500 meter til Brabrand Sø, hvor I kan nyde hyggelige gåture i det vekslende landskab, der byder på både små skovpartier og rigt fugle- og dyreliv. Fra adressen har børnene blot 3 minutter på cykel hen til både Aarhus Friskole og Højvangskolen, mens der er kort gåafstand til dagsinstitutioner. Ude fra Jarlsmindevej går bus 11 med hyppige afgange, hvormed I kan være i Aarhus C på 25 minutter. Hvis I tager bilen, så tager det blot 13 minutter.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Mondrupsvej 12 i Stavtrup for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 154 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 154 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 118 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere