Vibevænget 9, 8464 Galten – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Charmerende trævilla med stor, frodig have

Boligtype Villa

Boligareal 140 m²

Grundareal 971 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1972

Adresse

Vibevænget 9, 8464 Galten

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3777
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 971 m²
  • Etager 1

Charmerende trævilla med stor, frodig have

Drømmer I om en hverdag i et hyggeligt lokalsamfund, hvor I kan nyde fred og ro, mens I er tæt på indkøb og naturrige omgivelser? Så fortjener denne villa i Herskind bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Vibevænget 9 for jer.

Denne skønne trævilla blev opført i 1972, men har sidenhen gennemgået flere moderniseringer, så hjemmet i dag fremstår lyst og indbydende, mens brunlige nuancer sætter et hyggeligt præg gennem huset. Boligen byder med sine 140 kvm på et køkken, to stuer, tre værelser, et bryggers, et badeværelse og et gæstetoilet.

Køkkenet er med koksgrå elementer, træbordplade samt god skabs- og bordplads, der indbyder til nærvær under hverdagens madtrylleri, mens to vinduer lukker masser af lys ind i rummet. Køkkenet ligger med direkte indgang til den store stue med plads til spisebordssæt, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. I den store stue har I også plads til at etablere et stuehjørne, hvor en brændeovn skaber lune fornemmelser til filmhygge efter en lang dag. I den lille stue kan I have et ekstra sofasæt eller fx etablere et gæsteværelse, mens I her har udgang til den lille østvendte terrasse.

Fra den store stue har I udgang til den sydøstvendte terrasse, hvor I kan søge læ og skygge i den overdækkede del, mens I kan nyde mange solrige timer og tænde op under grillen i den åbne del. Fra terrassen er der nedgang til den store have, der med sin plæne indbyder til boldspil og leg. Haven prydes af masser af frugtbuske med bl.a. solbær, hindbær og stikkelsbær samt frugttræer med æbler, blommer og kirsebær. Nederst i haven finder I også en rund terrasse, der er overdækket af en dekorativ metalopsats med smukke klematisblomster.

Villaens badeværelse er med mørke fliser i gulvet og separat bruseniche samt et koksgrå skabsarrangement med håndvask. Ved siden af badeværelset finder I et fint gæstetoilet, hvis stil er i tråd med badeværelset. Boligen byder også på tre indretningsvenlige værelser, der alle er med lyst trægulv og har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Det store værelse var oprindeligt to værelser, og der kan derfor nemt sættes en væg op for at skabe et ekstra værelse.

Herskind er en hyggelig by i udvikling, der ligger vest for Aarhus. Her bor der mange søde mennesker samt mange børnefamilier, og der hersker en udbredt fred og ro. Byen byder på et rigt naturliv, mens I også finder en god, lokal skole med sportshal, hvor børnene kan gå fra vuggestue til og med 9. klasse, samt flere kommunale dagplejemødre. Fra boligens centrale placering har I kort til både indkøbsmuligheder og naturrige oplevelser. I har fx blot 400 meter til indkøb i den lokale Dagli’Brugsen, mens boligen ligger ned til Lyngbygaard Ådal, hvor I på hyggelige gåture kan nyde et rigt fugleliv.

Endvidere byder boligen på en carport, hvor I har tørreplads, og i forlængelse heraf er der et skur, som kan bruges til værksted eller opbevaring. I haven finder I ligeledes to skure, hvor den nuværende ejer opbevarer haveredskaber og havemøbler i det ene, mens det andet er et brændeskur.

Denne bolig er for jer, der ønsker en indflytningsklar bolig, hvor I får alle rammerne til at forme et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne allerede i dag. Vi glæder os til at fremvise Vibevænget 9 i Herskind for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 270 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 139 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 415 m²

Galten

Skovbyskolen i GaltenGalten midteGaltenGalten FriskoleGalten ApotekGalten Biograf

Galten er byen, som har det hele. Byen har aktivt sportsmiljø, biograf, masser af butikker, gode indkøbsmuligheder, børnehaver, plejehjem, lækre spisesteder og masser af naturskønne områder.

Galten er især attraktiv for mange familier pga. sin beliggenhed, byudvikling og motorvejsforbindelse til Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Du finder mange familievenlige kvarterer, og en by med masser af liv og glade dage.

Galten er en ideel by for par eller familier, som stadig ønsker liv i byen. Du skal ikke køre langt for at være inde i Aarhus C, og du kan hurtigt komme på motorvejen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere